Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:25
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Bonus Rounds, Scatter Symbol

Cool as Ice: un joc, de la care se face chilly.

Acțiunea are loc la Polul Nord, așa că o să vă întâlni cu eschimoșii, Husky de sanie, morsă, precum și alți locuitorii din aceste părți. Prezentarea de jocuri slot free, este elaborat de experții portalului multabafta.com, vă vor descoperi toate caracteristicile slotului.

Cool as Ice Microgaming jocuri slot screenshot

Decizie pentru jocuri gratis slot .

În Cool As Ice de la Microgaming, sunt cinci role și douăzeci și cinci în mod constant de linii active. Pariu pe fiecare dintre aparate în mod automat este același. El poate fi de la un cent la un euro, astfel că la spin poate fi pus la douăzeci și cinci de euro.

Jocuri slot machine gratis oferă o varietate de funcții, inclusiv combinațiile obișnuite ale personajelor de bază, caracterele speciale cu caracteristici avansate tematice, rundă bonus de premii în bani și alte opțiuni de sloturi

Caractere întâlnite în jocuri slot gratis.

Compania în timp de games, va fi un urs polar cu ochelari de soare, un pinguin cu un cocktail, o eschimosă, morsă într-o cămașă de plajă și create din multicoloră de gheata cărți de joc de la nouă la as. Wild vă aduce plata în sine, formând o combinație de reguli generale. Scatter în aparate gratuite, este plătit în orice poziție, iar câștigurile sunt calculate cu pariul total de rotire, care afișează portalul Multă Baftă .

Bonusurile în jocuri slot gratuite.

În jocuri casino slot dumneavoastră alegeți diferite obiecte într-o ordine aleatorie. Pentru ele va vor acumula free speens și adăugători multiplicatori. Jocurile online poat fi de până la 46 iar multiplicatorul maxim ajunge la x 15. Miza aici rămâne aceeași, dar pe ea o face cazinoul. Detaliile sunt tratate în normele slotului care este accesibil fără download.

Decizie pentru jocuri slot machine.

Slotul de la Microgaming atrag cu varietate de caractere speciale. Ele măresc probabilitatea combinațiilor care aduc bonusuri. Direct rotirile gratuite și jocurile bonus, sunt foarte interesante si cu o mulțime de beneficii, la fel ca și jocuri slot oferite de producătorul netent. Alte avantaje ale modelului sunt evidente: grafica plina de culoare, personaje amuzante, rată foarte bună de returnare.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*