Caracteristici
Feedback
Producător:Playtech

Slotul King Kong – o periculoasă călătorie în Junglă.

Jocuri slot King Kong sunt din grupul aparatelor de joc online gratuite cu cinci tambururi și douăzeci de linii active. În jocuri slot machine KingKong de la Playtech există:

  • două moduri de joc,
  • simboluri Wild și Scatter,
  • funcția de re-spin,
  • runda bonus tematică
  • și alte opțiuni.

Pe linie se permite de a pune de la un cent până la doi dolari, iar pariul total pe spin poate ajunge la patruzeci de dolari. După cum a fost scris mai sus, a juca la jocuri slot gratis King Kong se poate în două regimuri: “Junglă” și “Big city”. În ele se schimbă caracterele vizual, dar tabela rămâne aceeași. De asemenea, ele au un set diferit de opțiuni (runde bonus și așa mai departe).

Caracteristicile regimurilor:

  • “Jungla” – funcția ” Porniri repetate a junglei sălbatice” și jocul bonus “Bonusul insulei Craniului”;
  • “Big city” – “Repetate porniri al sălbaticului King Kong” și jocul bonus “Bonus turnului urban”.

Plățile în aceste jocuri slot machine gratis sunt efectuate pentru combinațiile din trei (în unele cazuri – două) și mai mult imagini identice pe o linie de plată activă. Acestea, ca și în majoritatea de jocuri slot gratuite trebuie să se afle pe tambururi vecine, începând cu primul. Excepție face simbolul Scatter.

Caractere speciale în jocuri gratis slot King Kong

Pe tambururi la jocuri casino slot King Kong apar imagini cu personajele principale al filmului lui Peter Jackson (Ann, Carl, Jack și Englehorn) și simboluri de cărți de joc de la zeci la as. După cum sa menționat mai sus, ele sunt un pic diferite una de alta, în diferite moduri, dar rămân aceleași. Wild-ul în jocuri slot free este gorila King Kong. Acest simbol singur formează combinații. Trei simboluri Wild în orice poziție pe ecran lansează funcția ” Porniri repetate a junglei sălbatice” (regimul “Jungla”) sau ” Repetate porniri al sălbaticului King Kong ” (regimul ” Big city “).

Concluzie

King Kong este pe primul loc printre sloturile superbe cu posibilitatea de download gratis de pe portalul Multă Baftă, situat pe multabafta.com, și se laudă cu o mare popularitate chiar și printre fanii de netent games. Încercați și nu veți regreta! Pentru mai multe detalii cu privire la producător clickați Playtech.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*