Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt

Jucaţi Secret of the Stones!

Multe secole au trecut de când o forță misterioasă a construit un monument din piatră, cunoscut şi popular ca Stonehenge, iar trecerea timpului aproape că nu a avut nici un efect pe acesta. Statuia legendară compusă dintr-o varietate de pietre o putem găsi astăzi pe multabafta.com online! Oamenii vin s-o vadă din toate colturile lumii pe Multa Bafta. Dar acum nu este nevoie de a merge mai departe pentru a vedea această relicvă, deoarece jocuri slot gratuite netnet cu download Secretul Pietrelor de la producatorul de sloturi Net Entertainment este disponibil și fără înregistrare la cazinoul nostru online. Secret-of-the-Stones-slot-netent-ss

Secret Stones games gratuite

Jocuri slot gratis Secret of the Stones este similar cu multe alte jocuri slot machine populare, dar are o mulțime de diferențe care fac acest joc unic. Deoarece în jocuri slot machine gratis caracterele sunt imaginile mistice ale animalelor, imortalizate în piatră, aceste aparate de joc vă vor distra la maxim. Dezvoltatorii nu puteau în măsură să transmită atmosfera fără Druidul antic, care vă va ajuta să rezolvaţi puzzle-uri și combinații de pietre, pentru că el joacă rolul de simbol sălbatic și poate înlocui alte simboluri pentru victorie în aceste jocuri slot gratuite.

Jocul cu bonusuri

Jocuri gratis slot Secret of the Stones ar fi incomplete fără runda de bonusuri colorată și foarte profitabilă. În acest caz, jocuri casino slot nu există bonusul simbol special și este înlocuit de scatter. Când trei simboluri scatter cad pe role, să știți că sunteți fabulos de bogat, pentru că jocul bonus începe aici. Alegeți trei pietre și câştigaţi o grămadă de bonusuri suplimentare, doar cu jocuri slot free Secret of the Stones!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*