Lucky7 Mini betsoft jocuri slot slider
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:3
Linii:1
Caracteristici:Bonus Round, Free Spins, Scatter Symbol, Wild Symbol

Slot machine Lucky7 Mini – deveniți mai bogat!

În vasta gamă de jocuri de hazard de la celebrul Betsoft s-a găsit loc și pentru jocuri slot machine foarte populare de tip clasic numit “Lucky7 Mini”. El a fost prezentat publicului de mai multe decenii în urmă, și mai târziu cu succes a “migrat” din sălile cu aparate de joc off-line în cazinouri cu sloturi online.

Ceva timp în urmă, un producător cu nume tare a lansat, ca să spunem așa, o continuare, numita “Lucky7 Mini”. Pe acest model, cu norme similare și caracteristici suplimentare, vom vorbi pe Multa Bafta, de pe site-ul multabafta.comLucky7 Mini netent jocuri slot screenshot

Descriere generală pentru jocuri slot machine gratis Lucky7 Mini

Jocuri slot Lucky7 Mini sunt jocuri casino slot cu trei role și nouă linii, numărul de care utilizatorul alege la discreția sa. Pariuri pe ele în aceste jocuri slot gratis este întotdeauna același și poate fi de la zece până la trei sute de credite. În consecință, pe un spin în jocuri gratis slot Lucky7 Mini este preluat la 2700 de credite.

Formarea lanțurilor câștigătoare în jocuri slot gratuite se petrece prin căderea a trei elemente identice pe liniile active.

  • Rotiri gratuite,
  • runde de bonus,
  • precum și orice alte caracteristici bonus,
  • multiplicatori
  • și alte simboluri speciale în jocuri slot free ” Lucky7 Mini” lipsesc.

A opri tambururile rotative este imposibil. Este nevoie doar de așteptat până la sfârșitul spin-ului în sine.

În colțul din dreapta jos există un buton rotund cu o cheie. Se deschide o setări de calitate grafică casetă de dialog. Nu puteți dezactiva sunetul.

Nu este nevoie de download slot machine “Lucky 7 mini” Acest slot, ca și toate alte jocuri de hazard de pe site-ul multabafta.com, precum și netent games, este rulat direct în cele mai populare browsere.

Concluzie

Jocul atrage cu reguli simple și plăți suficient de mare, care ar putea fi chiar mai mult dacă n-a fi fost lipsit de simboluri sălbăticie. Deci, este un complement perfect pentru sloturile tradiționale cu trei-cilindre. Panoul de control este înțeles în orice limbă. În general, este un model destul de specific care va fi pe plac celor ce au nostalgizat după aparatele terestre. Pentru mai multe detalii despre producător de faceți clic pe: Betsoft

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*