Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:25
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Scatter Symbol, Multiplier

Jocuri slot Emperors Garden – superb emulator online

Jocuri slot gratis Emperors Garden va invită sa vizitați grădina împăratului chinez, în care înoată pești de aur, unde zboară fluturi și libelule, înfloresc flori și cresc copaci uimitori. Aceste jocuri slot machine oferă fanilor companiei Microgaming produsele cărora sunt renumite pentru calitate excepțională si confort în utilizare.

Pe ecranul la jocuri slot machine gratis Emperors Garden format din cinci tambururi, simbolurile sunt aranjate în trei rânduri. Pentru a juca la jocuri slot gratuite e necesar de orice număr de linii de până la douăzeci și cinci. Pe o linie se depune pariuri cu interval de la cinci cenți până la cinci euro. Pe spin poate fi pus pana la o sută douăzeci și cinci de euro. În jocuri gratis slot acționează caractere speciale, funcția de rotiri gratuite, precum și alte opțiuni.

Pe fiecare linie se pot obține câștiguri doar pentru cea mai mare combinație. Toate câștigurile obținute în urma spinului se sumează si sa plătesc la final. Suma totală a acestora se poate mări in jocul de risc. Aici va trebui să ghiciți culoarea cărții de joc.

Emperors Garden microgaming jocuri slot screenshot

Simboluri care vor fi întâlnite pe parcursul jocului la jocuri casino slot Emperors Garden

Jocuri slot free Emperors Garden bucură ochiul cu pictogramele Împăratului, statuetelor si florilor neobișnuite. Sunt prevăzute două caractere speciale: Wild (imaginea grădinii) și Scatter (doi pești).

  • Wild cade numai pe trei tambururi din mijloc. El se extinde pe tot tamburul și nu se plătește separat, cu toate acestea poate înlocui alte simboluri.
  • Simbolurile Scatter sunt plătite indiferent de locație și de numărul de linii active. De la două până la cinci astfel de imagini pe ecran aduc un premiu de două, cinci, douăzeci sau o sută de mize generale.

Scurte rezumări cu privire la aparatul de joc online Emperors Garden

După tot ce am discutat despre aceste games nu mai este nevoie de adăugat că este de calitate înaltă si foarte interesant și celmai bun că este disponibil absolut gratuit și fără download pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com. Iar pentru a continua seria de victorii, nu vă limitați doar cu un producător, o mulțime de sloturi de la cei mai faimoși dezvoltatori, inclusiv netent, sunt în așteptare pentru dumneavoastră pe Multa Bafta. Mult noroc tuturor!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*