Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:243
Caracteristici:Wild, Autoplay, Free Spins, Bonus games, Scatter, Multiplier

Battlestar Galactica: deveniți un membru al echipei

La prima vedere, viața civilizației noastre merge destul de liniștit. Se pare că în games, nimic nu ne amenință. Dar în sumbra adâncime a spațiului, se pregătește un război împotriva umanității. Cu toate acestea, să ne cucerească pe noi nu va fi atât de simplu.

Descriere generală pentru jocuri slot machine Battlestar Galactica

Battlestar Galactica este un joc gratuit care conține 5 role și 243 de moduri de a completa combinațiile câștigătoare. Gama de pariuri pe spin sunt stabilite de regulile cazinoului, vizualizați-le pe multabafta.com. Video slot Battlestar Galactica are o mare varietate de opțiuni, inclusiv simboluri speciale, rotiri gratuite, runde de bonus și mai mult

Battlestar Galactica Microgaming jocuri slot screenshot

Caractere întâlnite în jocuri slot free Battlestar Galactica

Pe rolele, aparatului Battlestar Galactica se pot vedea personajele principale ale serialului de televiziune “Battlestar Galactica”, precum și o serie de alte personaje tematice legate de film, sunt vizualizate în aceste jocuri slot gratis.

În jocuri slot machine gratis Battlestar Galactica există caractere speciale:

  • Simbolul Wild, care este logo-ul emulatorului Battlestar Galactica. Wild, în jocuri gratis slot
    formează o combinație de reguli generale, precum și înlocuiește alte poze, cu excepția speciale, dacă este potrivită pentru această poziție. Pe role Wild apare in formă de dungi.
  • În jocuri slot ,simbolul Scatter este imaginea unui battlestar. Scatter este plătit indiferent de locul de pe ecran, iar plata este considerată a fi de interes general. Trei sau mai multe dintre aceste simboluri declanșează cincisprezece rotiri gratuite cu rate de distribuire triplat. Redarea lor este rata de ultima rundă. Nu se poate prelungire durata lor.

Bonusuri în jocuri casino slot Battlestar Galactica

În slotul online Battlestar Galactica sunt mai multe bonusuri interesante și mini-jocuri. Despre unele particularități de runde de bonus veți afla în mod independent, pe portalul Multa Bata, atunci când veți juca la slot.

Concluzii pe multabafta.com

Battlestar Galactica este foarte spectaculos, avantajele cărui pot fi atribuite nu numai neobișnuitele seturi de opțiuni de jocuri de noroc, dar, de asemenea, și grafica și soluțiile originale. Este interesant că, în procesul de joc, animațiile devin din ce în ce mai avansate, deoarece cu fiecare nou titlu se deschid noi opțiuni. La fel, multe jocuri slot gratuite oferă absolut gratuit netent, care sunt disponibile fără download.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*