Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:50
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Bonus Rounds, Scatter Symbol, Multiplier

Gold Factory: șansa de a ridica o parte mare din averea mondială

Cunoscut producător de software pentru cazinouri online, compania Microgaming prezintă un incredibil de colorat și strălucitor slot numit Gold Factory, care este deja disponibil online pe multabafta.com absolut gratuit.

Gold Factory microgaming jocuri slot screenshot

Jocuri slot Gold Factory. Descriere

În jocuri slot machine  gratis, Gold Factory sunt cinci role și cincizeci de linii. În ea există două runde de bonus, rotiri gratuite și simboluri Wild și Scatter. Pe fiecare linie există posibilitatea de depunere de la una la douăzeci de monede și cu demnitate de monede de la 0,01 la 0,1 de împrumut. Acest lucru înseamnă că miza maximă pe spin în aceste online aparate este egală cu o sută de credite.

Aici, în jocuri slot machine Gold Factory, sunt stabilite cote de plată pentru combinații formate din 3 sau mai multe imagini identice în joc pe o linie de plată activă, situate pe rolele vecine, începând cu prima.

Caractere întâlnite în jocuri slot free Gold Factory

Pe role în jocuri slot gratis sunt arătați:

  • proprietarul fabricii
  • tânărul cercetător
  • fabrica în sine
  • o varietate de vehicule
  • care se poate deplasa
  • tren
  • dirijabilă și submarină
  • baruri și monede de aur

În aceste jocuri slot gratuite, simbolul Wild este logo-ul Gold Factory. Aceste simboluri în sine formează o combinație și de asemenea, se deplasează pe locurile altor imagini, dacă acest fapt ajută la obținerea plătiții.

Bonus în jocuri gratis slot Gold Factory – este o monedă de aur. Combinându-se aceste personaje sunt taxate la un factor maxim. Trei Bonus în orice zonă a ecranului declanșează runda bonus.

Bonusurile în online games pe Multă Bafta

Jocul bonus în slot apare pe un ecran separat. Evenimentele se desfășoară într-o cameră al fabricii de aur. Utilizatorul trebuie să selecteze patru dintre cei doisprezece cazane, dezvăluind premiile ascunse.

Gold Factory sunt jocuri casino slot, de fapt, lipsite de orice defecte, de la Microgaming. Accesând la Multă Baftă veți obține numai emoții pozitive jucând la sloturile de la cei mai renumiți producători, inclusiv netent, fără download. Acest lucru vă asigură dispoziție bună pe toată ziua. Încercați!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*