Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:25
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Scatter Symbol, Multiplier

Piggy Fortunes: produsul industriei de gambling

Piggi Fortunes este un game online cu cinci role și douăzeci și cinci linii active. În spin fiecare linie se poate paria de la unu până la cincisprezece cenți. Acest lucru înseamnă că la o rotație puteți pune, de la douăzeci și cinci de cenți până la trei dolari și șaptezeci și cinci de cenți.

În aparate gratuite sunt simboluri speciale, runde de bonus, multiplicatori și alte funcții suplimentare. Aici nu există jocul riscant cu privire la șanse. Dividendele în jocuri slot gratis se acumulează în cazul, când se formează combinații din trei, patru sau cinci imagini identice plasate una lângă alta pe o linie de plată activă, inclusiv pe prima rolă.

Piggy Fortune Microgaming jocuri slot screenshot

Simboluri folosite în jocuri slot gratuite

Jocuri gratis slot Fortunes Piggi, au fost create pe baza poveștii celor trei purceluși, desigur, îi veți vedea pe rolele slotului free. In plus, este imaginat un lup, trei case(de paie, lemn și piatră) și nominalele cărților de joc. Acest slot ca și alte jocuri cu fructe sunt descrise pe Multă Baftă.

All especial symbols:

  • Wild (lupul).
  • Scatter (purceii).

În best games, Wild este în măsură să formeze combinații de unul singur, dar el poate înlocui alte imagini (cu excepția Scatter), după cum este necesar. Scatter este plătit în orice poziție de pe ecran. Trei, patru sau cinci simboluri de acestea încep runda bonus numită Big Bad Wolf.

Runda bonus în jocuri slot machine gratis

Jocul bonus Big Bad Wolf nu oferă jackpoturi, rotiri gratuite și posibilități suplimentare în joc și pe el nu este obligatoriu sa jucați pe real money. În timpul acestor rotații lupul, apărând lângă una din case, o distruge, mărind plata prin factorul X2, X3 sau X4.Dacă pe ecranul de joc apar purcelușii lucky,ei restaurează una dintre casele distruse, prelungind spin-urile. Apariția repetată a trei Scatter în timpul rundei nu prelungește spin-urile.

Concluzii pentru jocuri casino slot

Slotul este creat cu elemente de grafică mobile și tridimensionale, și nu conține fruits sau 777. Dar trebuie să recunoaștem, că experimentul lui Microgaming cu 3D funcționează bine. Ca si alti furnizori de software, cum este si netent, Microgaming dezvoltă sloturi 3D interesante. Piggi Fortunes arata bine, este for fun și disponibil fără download. Vă sfătuim să încercați si sloturile book of ra, gladiator, sizzling, descrise pe portalul Multă Baftă, și alte sloturi care admită joc no deposit.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*