Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:25
Caracteristici:Bonus Game, Progressive, Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Multiplier, Free Spins

Jucaţi acum Mega Fortune online!

Vă oferim pe Multa Bafta games sloturi gratuite Mega Fortune, proiectate de renumitul producător de aparate de joc NetEnt. Aceste jocuri slot sunt disponibile chiar şi fără download, direct de acasă! Încercaţi-vă acum norocul doar pe multabafta.com.

Mega-Fortune-slot-netent-ss

Caracteristicile tehnice ale Mega Fortune

Jocuri slot gratis Mega Fortune este una dintre mașinile slot creată pe tema luxului și bogăției.

În aceste jocuri slot machine sunt cinci role și douăzeci și cinci de linii de plată posibile. Butoanele de control la jocuri slot machine gratis clasice de la acest producător sunt Bet Level, Bet Lines, butonul rotund cu săgeți, Max Bet, Coin Value, caracteristica de previzualizare și Paytable.

Simbolurile mașinii de joc

“Roata Norocului” – acesta este simbolul de bonus la jocuri slot gratuite. Trei sau un număr mai mare de simboluri de bonus poate declanșa jocul bonus. Acestea ar trebui să cadă direct într-o linie de la stânga la dreapta. În timpul unei rotații poate fi jucat doar un joc bonus.

Iahta – încă un simbol sălbatic a acestor jocuri gratis slot care înlocuiește toate simbolurile în combinații, cu excepția scatter-ului și simbolului de bonus. Având cinci iahturi pe o linie de plată activă jucatorul va primi plata în valoare de 10.000 de pariuri, pentru patru – 1000, pentru trei – 100, iar pentru două – zece.
O sticlă de șampanie scumpă reprezintă scaterr-ul acestor jocuri casino slot. Pentru o combinație din cinci astfel de sticle jucătorul va primi 100 de pariuri. Pentru patru sticle – 10, pentru trei – 3, şi pentru două – 2. Trei scatter-uri la jocuri slot free activează rotirile gratuite sau multiplicatorul

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*