Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming

Scrooge: jucați cu personajele basmului fermecător

Este necesar să alegeți acest video slot, deoarece este potrivit for fun. Scrooge – este un slotul-online de la Microgaming, cu cinci role și cincizeci de linii, pe fiecare dintre care utilizatorul poate pune de la un cent până la cinci dolari. Pariul total pe spinuri în game nu este mai mult de două sute cincizeci de dolari. Plățile în jocuri slot machine gratis sunt efectuate pentru combinații din trei sau mai multe simboluri identice, care se încadrează într-un rând pe o linie activă. În jocuri slot gratuite, nu se poate juca pe plăți dublate.Jocuri Ca La Aparate Scrooge Microgaming SS - Multabafta.com

Caractere întâlnite în aparatul gratuit de pe Multă Baftă

Pe all rolele de games, se poate vedea imaginea unui imens seif, un sac cu monede de aur, ceas de epocă și o grămadă de chei. La fel, în jocuri slot gratis sunt așa caractere:

  • Wild este logo-ul jocului Scrooge. El formează combinații câștigătoare de la sine și ajută la formarea combinațiilor din alte imagini a slotului free.
  • Scatter în jocuri gratis slot, este mânerul unei porți, realizat sub forma capului unui om. Scatter formează combinații în funcție de poziția sa pe role și de numărul de linii active.

De asemenea, în slotul de la Microgaming descris pe portalul multabafta.com, este un simbol special care începe runda bonus, și determină numărul de rotiri gratuite. Dar acest slot nu vă va oferi lucky în lupta pentru un jackpot, deoarece el nu este prevăzut aici. Spre deosebire de jocurile 777, sau alte jocuri descrise pe site, cum ar fi book of ra, sizzling și gladiator.

Concluzie pentru slot machine

Acesta este un joc interesant și comod, și în același timp, este disponibil pentru joacă fără download, cu o grafică excelentă, o rundă bonus incitantă și o serie de alte avantaje. Microgaming vă oferă best slot Scrooge, pe care puteți juca no deposit și pe real money. Fanii gambling-ului pot vizita site-ul Multă Baftă, unde la dispoziția dumneavoastră sunt multe jocuri casino slot, de la compania netent. La fel, aici sunt afișate cele mai calitative și populare sloturi, printre care și jocuri cu fructe (fruit). Сохранить

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*