Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:20
Caracteristici:Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Multiplier, Free Spins

Găsiţi aici cabia celebrului Excalibur

Excalibur – este sabia legendară a regelui Arthur, care avea proprietăți magice și mistice. De asemenea Excalibur sunt nişte sloturi netent online fără download  de la producătorul Net Entertainment.

Aceste games aparate de joc sunt gratuite tuturor vizitatorilor portalului Multa Bafta de pe multabafta.com.

Excalibur-slot-netent-ss

Jocuri Slot Excalibur au cinci role și douăzeci de linii de plată. Numărul de linii jucatorul le poate alege singur, fapt pentru care trebuie să utilizeze butonul Bet Lines. Valoarea pariului acestor jocuri slot gratis poate fi selectată cu butonul Bet Line, dar în scopul de a indica denumirea monedei, trebuie să faceți clic pe Coin Value. Un buton rotund cu săgeţi a acestor jocuri slot machine activează rolele la jocuri slot machine gratis Excalibur.

Caracterele slotului Excalibur

Sabia misterioasă în jocuri slot gratuite Excalibur este simbolul principal al acestor jocuri gratis slot fiind simbolul wild. Înlocuind celelalte simboluri, acest simbol multiplică dublu câștigul. În cazul în care combinația câștigătoare este formată din cinci săbii, aceasta aduce o creștere a câştigului jucătorului de 10.000 de ori. Aceasta este suma jackpot-ului în jocuri casino slot Excalibur. Patru săbii măresc câştigul de 2.500 de ori.

Sabia de aur Excalibur este simbol sălbatic de aur în jocuri slot free. Acesta apare pe al treilea tambur și poate înlocui complet orice simbol în diferite combinații, precum și în combinațiile câștigătoare, acesta multiplică câștigul de patru ori.
Vasul de aur este scatterul. Trei până la cinci simboluri scatter pe o linie de plată oferă jucătorilor rotiri gratuite. Trei vase – zece rotații, patru – douăzeci de rotații, cinci – treizeci de rotații.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*