Lost betsoft jocuri slot slider
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Bonus Round

Slot machine Lost – aventuri de neuitat!

Puțini au suficient curaj pentru a merge în căutarea comorilor în mormântul faraonului. Cu toate acestea, personajele principale în jocuri slot Lost (“Pierduți”), doctor în Dakota Bones și asistentul Farooq, sunt pline de curaj și aventurism, de aceea au urcat la vechea piramida în speranța a deveni fabulos de bogati. Inutil să spun că spiritele ce trăiesc acolo, nu au fost incantați de oaspeți neașteptați. Cu ce se va termina această poveste, vă va spune jocuri slot machine gratis Lost de la BetSoft.Lost netent jocuri slot screenshot

Descriere generală pentru jocuri slot gratis Lost

Jocuri slot machine Lost este un emulator cu trei șiruri de caractere aranjate pe cinci tambururi. În aceste jocuri slot gratuite sunt treizeci de linii, pe fiecare dintre care pot fi puse de la doi cenți până la doi dolari și jumătate. În jocuri gratis slot, există caractere speciale, runde bonus, funcția de re-spin cu multiplicatori de plăți și alte opțiuni.

Câștigurile în jocuri casino slot Lost sunt plătite în funcție de combinație pe linie de plată activă, constând din 3 sau mai multe simboluri identice, care apar pe vecine tambururi. După fiecare câștig tamburul mediu gratuit se rotește încă o dată. A juca în jocuri slot free Lost/Pierduti la o dublare a premiului nu se poate. Unele caractere speciale acționează după reguli speciale.

Caractere

Acțiunea în slotul Lost se întâmplă în piramide egiptene, iar pe tambururi sunt reprezentate personajele principale ale acestei povești:

  • doctor Bones
  • și asistentul său Farooq,
  • mumie înviată,
  • Anubis,
  • simbol al imortalității Anc,
  • gândacul scarabei și altele.

Wild – o imagine unui cap de faraon. Un astfel de simbol apare doar la a treia rolă. Când se întâmplă acest lucru, el se intinde pe trei poziții pe verticală și ocupă astfel locul tuturor celelalte simboluri cu excepția bonus, dacă acest lucru ajută pentru a obține un câștig. Cu toate acestea, el dublează coeficientul de plată de două ori.

Pentru încheiere

Slotul Lost este disponibil fără download ca și alte online netent games pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com. Pentru mai multe detalii despre producătorul de aparate de joc gratuite faceți clic pe: Betsoft.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*