Caracteristici
Feedback
Producător:Novomatic

Slotul Lord Of The Ocean – bucurați-vă de frumusețea încântătoare a Oceanului Planetar.

O mare parte din suprafața planetei este acoperită de apele Oceanului Planetar, iar adâncurile lui păstrează o mulțime de secrete. Sub un strat de apă sunt ascunse ruinele Atlantidei, care până în prezent nimeni nu a reușit să le găsească. Cine știe, poate chiar și stăpânul mărilor Poseidon nu este un mit, ci personaj destul de real. Răsfățați-vă cu astfel de gânduri, cu ajutorul aparatelor online Lord of the Ocean elaborat de specialiștii companiei Novomatic.

Caracteristică generală

Lord of the Ocean – încă un reprezentant al grupului de jocuri slot cu 5 tambururi, din familia de jocuri slot gratuite de la Novomatic, cu zece linii active. Aici, în jocuri slot machine Lord of the Ocean, există un simbol Scatter, care substituie orice alte imagini și dă acces la rotiri gratuite. Simbolurile Scatter formează combinații, apărând în toate zonele ecranului. Plata se face doar pentru cea mai tare combinație de pe linia activă. Suma maximă a premiului în aceste jocuri slot gratis este de 50 000 de credite (la jocul pe zece credite pe linie). Ea se bazează pe cinci imagini Poseidon. Procentul de retur la sloturi Lord of the Ocean este de aproximativ 95,1%. Simboluri cu funcții speciale utilizate în jocuri slot machine gratis Lord of the Ocean Pe tambururi, la jocuri casino slot Lord of the Ocean se poate vedea personajul principal – stăpânul oceanului Poseidon, o sirenă cu părul turcoaz, cufăr cu comori, statuia naufragiată și simboluri de cărți de joc începând cu zeci la as. Amuleta cu imaginea lui Poseidon, în centri pentru aceste jocuri gratis slot – este un simbol Scatter. El se poartă ca un Wild și înlocuiește orice altă imagine, dacă acest lucru ajută la formarea combinațiilor plătite. Când pe ecran, în jocuri slot free, apare de la trei până la 5 astfel de imagini, jucătorul primește un premiu stabilit în funcție de coeficient și acces la zece rotiri gratuite.

Rezumări

Lord of the Ocean este un fascinant slot cu o grafică frumoasă și interesantă. Deci nu ratați nici un minut, începeți a juca la slotul Stăpânul oceanului fără download, sau alte netent games disponibile pe portalul Multa Bafta, de pe site-ul multabafta.com. Mai multe detalii despre producător: Novomatic.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*