Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:20
Caracteristici:Free spins, bonus game

Slot machine Tornado Farm Escape – o aventură de neuitat!

Jocuri slot machine gratis despre ferme și animalele lor oferă mulți producători de aparate de joc pentru cazinouri online. În cele mai multe astfel de jocuri slot gratuite este vorba despre o viață fericită într-un sat.Tornado Farm Escape NetEnt jocuri slot screenshot Acest lucru nu putem spune despre jocuri slot machine “Tornado: Evadare de la fermă”, oferită de compania Net Entertainment. Mai multe detalii despre producător: Net Entertainment.

Proprietarul atât de mult chinuie animalele sale cu munca grea, încât săturând-se acestea ”au suit călare” pe un uragan și au evadat departe de uzurpator. Dar aceste jocuri slot gratis sunt interesant nu numai datorită amuzantei povești, care este descrisă plină de culoare în pagina de start. Aceste jocuri slot vor bucura cu caracteristici interesante de gameplay, o grafică superbă și frecvente premii, despre care vom vorbi, pe portalul Multa Bafta, de pe multabafta.com.

Descriere generală pentru jocuri gratis slot Tornado Farm Escape

Aceste jocuri casino slot sunt încă niște sloturi online gratuite cu cinci tambururi rotindu-se de la Net Ent. Aceste modele de jocuri slot free dispun de douăzeci de constant active linii de plată. Pe fiecare din ele se poate pune lângă zece monede cu valoarea nominală de la un cent până la un euro. Astfel, miza maximă pe spin, în netent games fără download, ajunge la două sute de euro.

În video-slotul Tornado Farm Escape există funcția de:

  • “Tornado”
  • și “Storm”,
  • imagini simple,
  • caractere speciale,
  • precum și alte opțiuni.

O rundă de risc nu poate fi jucată.

Caractere interesante

Pe tambururile, video-slotului veți întâlni imaginile animalelor, care fug cu de uzurpator. Acestea sunt este vaca, calul, porcul, capra si găina. De asemenea, aici sunt pictate lucruri care au fost absorbite de uragan: valiza, un scaun, un radio și o cizmă.

Speciale simboluri, care sunt folosite în joc sunt: Wild (TV) și două Bonus (nori săgeți roșii și albastre, ce indică o încălzire și răcire). Wild este capabil de a efectua doar o singură funcție – să înlocuiască lipsa de imagini în combinații. Acest lucru se întâmplă, atunci când el se află în locul potrivit. Simbolul Bonus lanseaza jocul bonus Tornado.

Rezumare

Pentru a afla mai multe începeți a juca chiar acum!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*