Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:243
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Bonus Rounds, Scatter Symbol

Haunted Night: pentru a experimenta tot misterul sărbătorii Halloween

Iubitorii de jocuri slot, care joacă în mod constant în cazinouri online, cu greu vor fi surprinși de video-slot, dedicate fantomelor, vrăjitoarelor sau stafielor. Aceste sloturi gratuite sunt foarte populare, astfel încât dezvoltatorul de software, Microgaming le eliberează punctual.

Haunted Night microgaming jocuri slot screenshot

Descriere: jocuri gratis slot Haunted Night

Haunted Night – conține cinci role, un joc slot pozele căruia sunt aranjate pe ecran în trei rânduri. Tradiționalele linii de plată în acest video slot nu există. Pentru a juca la jocuri casino slot Haunted Night pariul poate fi de la una la cinci monede cu nominalul de la unul la cincizeci de cenți. Pe de spin în slotul online se adoptă până la șaizeci și doi și jumătate de dolari. Combinații de plată în games sunt formate din imagini identice, care trebuie să se afle în orice poziție pe rolele vecine , începând de la prima la stânga.

Caracterele întâlnite în jocuri slot gratis Haunted Night

Imaginile care pot fi văzute pe role în jocuri slot free Haunted Night, direct sunt legate de subiect. Pe ecran apar fantome, dovleci de Halloween, pisici negre, o vrăjitoare pe o coadă de mătură precum și litere și numere care indică valorile nominale ale cărților de joc de la As la Nouă. Pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com, puteți juca gratuit la slot și a vă familiariza cu caracterele speciale a acestuia:

  • Simbolul Wild în jocuri slot gratuite Haunted Night apare doar pe trei poziții medii. El nu formează combinații în sine, dar de asemenea ajută la formarea lor din orice combinație.
  • Simbolul Scatter în aparate apare doar pe primele trei role. Când acest lucru se întâmplă simultan, în rundă se pornește rotirile gratuite.

Bonusurile în jocuri slot machine Haunted Night

O joacă bonus în jocuri slot machine gratis Haunted Night reprezintă recompense gratuite și lansări suplimentare. Înainte de a începe, va trebui să alegeți unul dintre cele trei semne, pentru a determina numărul de rotiri și dimensiunea de multiplicare.

Haunted Night – este într-adevăr fascinant video-slot de la Microgaming pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com. La fel de calitative, interesante și neobișnuite sunt și sloturile oferite de netent fără download, care au o grafică fascinantă și cu solid premiu.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*