Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:243
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Bonus Rounds, Scatter Symbol, Multiplier

Fish Party: nu doar un joc, ci o adevărată sărbătoare

Compania Microgaming din nou a decis să meargă în jos cu fanii săi pe fundul oceanului, unde se va petrece o petrecere distractivă a pescuitorilor. Doriți să vă distrați cu creaturi marine amuzante – bun venit la jocuri casino slot Fish Party.

Fish Party microgaming jocuri slot screenshot

Descriere: Fish Party jocuri slot

Fish Party, jocuri gratis slot care este dedicate temei marine cu 5 role și 3 rânduri de caractere. Combinații câștigătoare în acest online aparat gratuit sunt 243. Jocul dispune de 5 mecanice personaje, fiecare dintre care este capabil să ofere sprijinul lor pentru jucător. Aici, în jocuri slot gratis, chiar rolele nu sunt separate de linii de câștig – în locul lor, veți vedea un firicel de bule de aer. Toate acestea sloturi sunt disponibile pe portalul Multă Baftă.

Caractere întâlnite în jocuri slot free Fish Party

Mai mici de plată animale de mare sunt, melc cu armură, vierme pe un cârlig, o stea de mare, pește verde și portocaliu, care nu numai se vor veseli împreună cu dumneavoastră, dar de asemenea, ele vor reîncărca contul cu 2-100 de monede.

Simbolul Wild în jocuri slot machine pot fi găsite pe logo-ul partidului de Fish Party și castele subacvatice. Acesta înlocuiește toate simbolurile, cu excepția Scatter și se plătește pentru propriile combinații de 25, 100 sau 400 de pariuri. Dar acest lucru nu este toate avantajele jocului online, simbolul Wild – Fish Party, acest element poate să se extindă pe toate rolele.

Bonusurile în jocuri slot gratuite Fish Party

Suplimentare runde de bonus, în jocuri slot machine gratis Fish Party nu există.

Pe scurt:

  • Colorat video slot
  • amuzante personaje de desene animate
  • rotiri gratuite și un burduf de de caractere pe toate rolele

Slot Fish Party este o bună modalitate de a petrece timpul și de a câștiga cu bani buni, de la Microgaming pe Multă Baftă de pe multabafta.com. În rest, video slotul Fish Party nu conține nimic neobișnuit.

Compania mondială Microgaming, ca și netent ne oferă o mulțime de sloturi gratis fără download. Alăturați-vă de cei mai buni pentru a primi acces la cele mai bune games.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*