Gold Diggers betsoft jocuri slot slider
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Bonus Round, Wild Symbol

Gold diggers: comorile de aur vă așteaptă.

Jocuri slot a fost bine gândit și proiectat cu înțelepciune. Aceste jocuri slot gratis sunt unulele dintre ultimele din familia de jocuri slot machine gratis cu cinci tambururi și 30 de linii de plată. Betsoft Gaming creând aceste jocuri slot machine a atras atenția la o interesantă perioadă istorică – goana după aur de la începutul secolului al 19-lea. Deci, porniți în această călătorie interesantă, unde se vor desfășura cele mai interesante evenimente care vă vor ajuta să uitați de problemele din viața reală și de a juca fără oprire.

Pe fundal la jocuri slot gratuite Gold diggers se aude muzica country, care este abia auzită și nu atrage atenția. Ea armonios a devenit un element al acestui joc și creează doar dispoziție. Într-adevăr începe să se pară că ați ajuns la goldfields în acele timpuri.Gold Diggers netent jocuri slot screenshot

Personajele principale din jocuri gratis slot sunt doi Gold diggers, o fată și o rozătoare.

Aici, în jocuri slot free Gold diggers există un joc bonus, un simbol care este fișa cu inscripția Gold Rush. În jocul bonus nu va fi doar posibilitatea de a obține un premiu, dar, de asemenea, a admira animație interesantă. Veți fi nevoiți nimeriți chiar în acel loc unde, probabil, există zăcăminte de aur.

Caracterele din slot

  • Căutătorii de aur:
  • un bărbos căutător de aur,
  • un căutător de aur slăbuț,
  • o fată,
  • un butoi cu gudron,
  • lampa cu ulei,
  • camion cu cărbune,
  • dinamita, gopher și o bucată de hârtie cu inscripția Gold Rush.

Toate personajele sunt animate: cineva dintre personaje scoate pălăria, iar cineva găsește aur. Animație face jocul mai dinamic și interesant. Apare entuziasmul și curiozitatea, ce impune să se rotească tambururile din nou și din nou.

Concluzie

Slot machine Gold Diggers – foarte atmosferic slot. Doar uitați-vă la interfață, și veți avea senzația că sunteți deja în mină. Personajele sunt tipice, și adaugă jocului slot un farmec aparte. Aparatul de joc Gold Diggers este disponibil fără download ca și alte gratuite online netent games pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com. Pentru mai multe detalii despre producătorul de aparate de joc faceți clic: Betsoft.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*