Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt

Sloturi online Frankenstein

Aparate de joc netent Frankenstein au fost create pe baza celebrului roman al lui Mary Shelley numit “Frankenstein”. Jucând la aceste slot games gratuite cu sau fără download, jucătorii vor vedea mai multe lucruri care le vor aminti de celebrul roman. Portalul Multa Bafta de pe multabafta.com vă oferă astăzi aceste jocuri slot, chiar şi în versiunea demo! Jocuri slot gratis Frankenstein au fost lansate în 2011 de către Net Entertainment. Aceste jocuri slot machine au cinci role și douăzeci de linii de plată. Frankenstein-slot-netent-ss

Simbolurile slotului online Frankenstein

Printre simbolurile acestor jocuri slot machine gratis, jucătorii vor vedea personajele create de Mary Shelley, și anume:

  • Dr. Henry Frankenstein
  • Monstrul creat de Frankenstein
  • Asistentul Dr. Fritz

În plus, față de aceşti eroi, jucătorii vor vedea banca cu înscripţia Brains, o moară de vânt veche, un val de energie albastră și roșie. Moara veche de vânt este scatter-ul acestor jocuri gratis slot. Trei mori activează zece rotiri gratuite. Două simboluri ale morii vor aduce jucătorilor cinci rotiri suplimentare gratuite. În aceste jocuri casino slot, valul de energie albastră este un un simbol sălbatic important. Acesta poate apărea pe a doilea, a treilea și a patra rolă în modul principal al jocului. Valul de energie roșie este simbolul sălbatic de foc. Acesta înlocuiește toate personajele din jocuri slot free, cu excepția simbolului scatter și a multiplicatorului.

Jocul cu bonusuri

Jocurile bonus ale slotului Frankenstein includ rotiri gratuite. Și acestea devin disponibile pentru jucători, datorită simbolului scatter.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*