A Night in Paris JP Multa Baft jocuri slot slider Betsoft
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Scatter Symbols,Free Spin, Bonus Feature

Slotul A Night in Paris JP provoacă o rafală emoții.

De îndată ce soarele apune peste Paris, toate farmecele acestuia sunt ascunse sub acoperirea nopții. De acest fapt apoi se folosesc hoții și alți infractori, dar dumneavoastră – unui polițist curajos vă trebuie să protejați pacea și liniștea locuitorilor. Ei bine, dacă nu în întregul oraș, cel puțin în muzeu!

A-Night-in-Paris-JP-multabafta-slot-ss

Trăsături generale pentru jocuri slot A Night in Paris JP

În ciuda titlului, jocuri slot gratis ”O noapte în Paris” nu este un joc romantic, așa cum ar putea părea la început, tema în aceste jocuri slot machine este de genul detectiv. Cu aceste jocuri slot machine gratis, chiar jucătorul cel mai exigent va deveni fericit. Aceste jocuri casino slot 3D sunt pline de caracteristici inovatoare.

Jocuri slot gratuite A Night in Paris JP se pot lăuda cu cinci tambururi și linii de plată în cantitate de treizeci. Amplitudinea valorilor pariurilor pe aceste linii este destul de mare – de la o pereche de cenți până la un pariu maxim de 150 de monede.

Simboluri întâlnite în jocuri gratis slot

Toate personajele sunt plăcute ochiului. În plus, fiecare dintre ele simbolizează Parisul, de exemplu, un croissant – desert inițial franceză, sau Turnul Eiffel – un simbol al orașului. Veți vedea, în slotul gratuit de asemenea:

  • porumbei albi,
  • o statuie într-un muzeu
  • și o vază.

Jocuri bonus

Pentru a obține jocul bonus, trebuie de a colecta trei imagini ale protagoniștilor. În runda bonus va fi necesar de ales unul din trei obiecte propuse, pe care hoțul va fi nevoit să-l fure. Hoțul va fi prins cu prada-n mână, iar dumneavoastră veți primi un premiu.

Muzica în joc pare tensionată, se pare că hoțul e pe cale să se târască afară din tufișuri. Deci, așa și se întâmplă atunci când cad trei simboluri ale insignei de poliție, care dăruiește rotiri gratuite. În timp ce poliția a aleargă după hoț, dumneavoastră vă bucurați de câștiguri.

Concluzie

Fani Parisului vor primi o mare plăcere de la jocuri slot free. Dar nu uitați și de alte aparate online, de exemplu netent games. La noi, pe site-ul multabafta.com, de asemenea, puteți face cunoștință cu plusurile și minusurile jocurilor cu necesitatea de download. Pentru mai multe detalii despre producător: Betsoft. Spor la joc și Multa Bafta!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*