Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:25
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Scatter Symbol, Multiplier

Eagles Wings: simbolul puterii, a voinței și libertății

Eagles Wings este un simbol național al Statelor Unite ale Americii. El este descris pe emblema de stat a țării și standardul prezidențial. Multe triburi indiene din America de nord îl consideră ca pasăre sacră și penele de vultur sunt folosite în diferite ritualuri religioase.

Eagles Wings microgaming jocuri slot screenshot

Jocuri slot Eagles Wings: descriere

Eagles Wings – slot de la Microgaming cu cinci role și douăzeci și cinci linii. Aceste jocuri slot free oferă utilizatorilor o rundă bonus în formă de rotiri gratuite cu coeficienți tripli și caractere speciale. Pe fiecare linie online se poate pune de la una la cinci monede. Demnitatea de monede poate varia de la $0.01 – $0,25. Prin urmare, rata maximă de spin în joc este egal cu $31,25.

În sloturi gratuite, premiile sunt acordate pentru combinații, care sunt compuse din trei sau mai multe simboluri identice, înscrise pe o linie de plată activă. Mai multe informații găsiți pe Multă Baftă.

Caractere întâlnite în jocuri slot gratis Eagles Wings

Pe role, în jocuri slot machine Eagles Wings, figurează:

  • un vultur pleșuv în zbor
  • și puii lui într-un cuib
  • un pește care el se hrănește

Există, de asemenea, litere decorate cu pene de vultur și denumiri de cărți de joc.

Simbolul Wild – în jocuri casino slot Eagles Wings, este logo-ul omonim. El apare pe toate rolele într-o linie și însuși formează combinații. Simbolul Scatter – acesta este amuletă indiană cu imaginea unui vultur. De fapt, acesta este doar un simbol bonus, pentru că în sine, nu aduce câștiguri bănești.

Bonusurile în jocuri gratis slot Eagles Wings

Jocul bonus în games începe, când pe role apar de la trei simboluri Scatter simultan.

Rezumări cu privire la jocuri slot machine gratis de pe multabafta.com

Principalele avantaje pentru aparate de la Microgaming sunt foarte favorabile runde bonus, care vă permite să câștigați o sumă decentă și design incredibil de luminos. Combinațiile se formează frecvent. Acest lucru este facilitat de benzi din simbolurile Wild, care, la fel, dublează ratele în jocuri slot gratuite . Nivelul scăzut de dispersie.

Pe portalul Multă Baftă sunt disponibile o mulțime de sloturi de la Microgaming și netent, care sunt oferite pentru dumneavoastră fără download.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*