Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:40
Caracteristici:Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Multiplier, Free Spins

Descriere generală

Demolition Squad – acestea sunt nişte jocuri slot gratuite cu cinci role și patruzeci de linii. Deci High Roller-ii pot juca jocuri slot gratis Demolition Squad cu miza de două sute de euro pe rotire. Încercaţi acum aceste aparate de joc netent fără download.

Demolition-Squad-slot-netent-ss

Pentru a forma o combinație câștigătoare cu aceste jocuri slot machine games aveţi nevoie de la trei la cinci simboluri identice. Acestea ar trebui să apară pe rolele adiacente, începând cu prima.

Jocuri slot machine gratis Demolition Squad oferă caractere speciale, rotiri gratuite și alte opțiuni. Jocul riscant nu este prezent însă. Pe timp lung, mașina de joc întoarce 97,1% din pariurile plasate de către utilizatori.

Caracterele sloturi Demolition Squad

Echipa creatorilor Demolarea Squad este formată din experți din diferite profile. Astfel, aceste jocuri slot gratuite se potrivesc jucătorilor care au diferite gusturi. Toate elementele acestor jocuri gratis slot, precum și denumirile carţilor de joc de la zece la Ace le vei vedea pe rolele Demolition Squad.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter (robinetul)

Wild apare numai pe a doua, a treia și a patra rolă. În consecință, acesta nu poate forma o combinație. Cu toate acestea, Wild este capabil să înlocuiască celelalte simboluri (cu excepția Scatter-ului), dacă este necesar. În cazul în care Wild de pe a doua și a patra rolă apar pe aceeaşi linie, simbolul situat între ele se transformă in Demolition Wild. În aceste jocuri casino slot, simbolurile Scatter nu sunt plătite, dar au dreptul de a oferi rotiri cu trei coeficienți. Trei simboluri oferă zece rotiri daca jucaţi jocuri slot free, patru – douăzeci și cinci – cincizeci. A juca cu aceste simboluri puteţi doar cu pariul actual. Rotirile online pot fi prelungite.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*