Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:25
Caracteristici:Wild, Autoplay, Free Spins, Scatter, Multiplier

Call of the Colosseum: vizitați Colosseum-ul, doar jucând la slot

Gladiatorii din Roma Antică – acesta este unul dintre subiectele preferate, a producătorilor de software pentru cazinouri online. Fiecare jucător care are experiență va fi în stare să-și amintească două sau trei sloturi cu astfel personaje în rolul principal.

Call of the Colosseum Microgaming jocuri slot screenshot

Descriere generală pentru jocuri slot machine Call of the Colosseum.

Call of the Colosseum – este un joc slot de la Microgaming cu cinci cilindri și 20 de linii, pe fiecare dintre care se poate miza de la un cent la treizeci de dolari. În jocuri slot machine gratis, acționează caractere speciale Scatter și Wild. De asemenea, aici există un joc bonus sub forma de free spins.

Câștigurile de la aparate sunt plătite pentru combinații, care constau din trei și mai multe imagini identice. Acestea ar trebui să cadă pe o linie de plată activă, și, de asemenea, să stea pe cilindrii vecini, cu siguranță, începând cu primul. Raportul maxim în jocuri casino slot pe Multă Baftă, este de х5000.

Caractere întâlnite în jocuri slot gratis Call of the Colosseum

Printre simbolurile, ce figurează pe cilindri în games, nu găsiți gladiatori. Dar aici există un tigru pe circuit, Colosseum, car, scut, cască, sac cu aur, sandale, monede și struguri de poamă.

Substitut (Wild) în jocuri slot Call of the Colosseum – este imperatorul roman. El apare doar pe a 2-ua, a 3-ia și a 4-ra poziție. În sine, acest simbol nu formează combinații, cu toate acestea, el este capabil să înlocuiască alte pictograme (cu excepția Scatter). Scatter în jocuri slot free este prezentat de un scut de culoare sură. Aceste simboluri se plătesc, independent de poziția lor pe role ori numărul de linii.

Runde bonus în jocuri slot gratuite

Runda bonus în slotul online de la Microgaming, este prevăzuta sub forma de douăsprezece rotiri gratuite, timp în care plățile se fac cu coeficienți întreiți, pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com.

Decizie cu privire la Call of the Colosseum

Call of the Colosseum – nu este un slot deosebit de original. Cu toate acestea, un joc de înaltă calitate, cu plăți bune și cu un nivel de dispersie mediu. Iar la sfârșit suntem obligați să ne amintim și de producătorul netent, care ne oferă jocuri gratis slot fără download pe multabafta.com.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*