Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:9
Caracteristici:Wild, Autoplay, Scatter, Multiplier

Carnaval: sărbătoare preferată în toată lume.

Carnaval, una dintre cele mai strălucitoare sărbătoriri. Aici puteți arunca povara grijilor și de a încerca cele mai incredibile haine. De la prima vedere la slotul Carnaval vă dați seama că aici vă așteaptă o vacanță cu aventură de ne uitat.

Carnaval Microgaming jocuri slot screenshot

Descriere generală pentru jocuri slot machine.

În joc găsiți caractere luminoase și sună muzică de carnaval, ceea ce numaidecât aduce emoții plăcute. În jocuri slot machine gratis, sunt cinci role și nouă linii de plată pe care le puteți activa. Slotul de la Microgaming este extrem de simplu. Autorii jocului nu au vrut să împovăreze jucătorul cu reglementări inutile. Ei au vrut doar să dea o stare de spirit bună și premii mari!

Caractere întâlnite în jocuri slot gratuite.

Pe cilindrii aparatului veți întâlni:

  • un curcubeu luminos
  • clovni
  • o fata în pene
  • trompetă și frumoase elemente stilizate

Puteți juca online jocuri slot fără download și aranjați un carnaval în fiecare zi.

Numărul maxim de monede pe care le puteți miza pe linie la acest joc este de 9, miza începe de la 5 cenți dar aveți posibilitatea de a o ridica la un dolar. Câștigul maxim în games este de 5000 de monede. În joc online există un simbol wild, care poate înlocui lipsa caracterelor utile. Anume simbolul wild în sloturile gratuite îmbunătățește capacitatea de câștig.

Jack-potul la Carnavalul de la Microgaming

Decizie cu privire jocuri casino slot Carnaval.

Jocuri gratis slot vor fi pe placul tuturor, cine iubește luminoase sărbători, sau pur și simplu vrea să se abată de la griji. Astfel de jocuri slot gratis luminoase nu sunt foarte multe, astfel încât merită să-l jucați. Slotul Carnaval se poate lăuda cu o interfață foarte interesantă, care imediat vă atinge ochiul. Nu putem lăsa fără atenție vestitul producător de software, netent care ne oferă cele mai bune jocuri slot free, pentru plăcerea dumneavoastră.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*