Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:720
Caracteristici:Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Free Spins

Sloturi online Wild Rockets

«Wild Rockets» sau “Rachetele Sălbatice” sunt nişte aparate de joc netent gratuite strălucitoare și colorate, care crează pentru tine prezenţa unui spectacol monetar. Focuri de artificii fără sfârșit dintr-o varietate de combinaţii colorate literalmente vă vor oferi o distracţie maximă, doar pe Multa Bafta!
Jocuri slot games fără download pe multabafta.com au 5 role cu numere diferite de celule: 3 (primul și al cincilea tambur), 4 (al doilea și al patrulea) și 5 (al treilea). Simbolurile acestor jocuri slot gratis sunt nişte pocnitori, rachete și alte articole pirotehnice permise ce pot aduna până la 720 de combinații câștigătoare, precum marele jackpot, care poate ajunge la dimensiunea de 250 de pariuri inițiale.

Wild-Rockets-slot-netent-ss

Caracteristicile Wild Rockets

Un lucru interesant al acestor jocuri slot machine este un mod distractiv de a recunoaște combinațiile (seturi de simboluri identice): câștigul este definit de la stânga la dreapta cât și pe partea opusă. Daca sunteți norocos, jocuri slot machine gratis vă vor oferi mai multe rotiri gratuite (de la 10 la 50). Desigur, pentru acest lucru, trebuie să cadă combinațiile din trei sau mai multe scatter-uri. Aceste jocuri slot gratuite includ, de asemenea multe alte bonusuri și caracteristici suplimentare, care vor satisface cu siguranță toţi jucatorii. Și, desigur, un bonus frumos pentru nou-veniții în lumea jocurilor de noroc: puteți profita de jocuri gratis slot, fără a pierde un cent. De asemenea, jocuri casino slot Wild Rockets se pot petrece fără înregistrare, luru care facilitează gameplay-ul la aceste jocuri slot free.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*