Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:40
Caracteristici:Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Multiplier, Free Spins

Jucaţi aici Groovy Sixties online!

Atmosfera acestor aparate de joc este nemaipomenită. Cu ajutorul la jocuri sloturi netent Groovy Sixties, jucatorii pot afla sau să-şi amintească cât de distractiv se trăia în acea perioadă. Atmosfera acestor jocuri slot gratis este creată de elementele de design de neegalat – maşini pictate cu flori, lămpi colorate, televizoare vechi fără telecomandă și casete de înregistrare de la distanță. Iar muzica de fundal a acestor jocuri slot machine fără download completează stilul anulor ’60, pentru ca să puteți juca cu ușurință la aceste sloturi gratuite și fără înregistrare pe portalul Multa Bafta de pe multabafta.com!

Groovy-Sixties-slot-netent-ss

Simbolul Wild în Groovy Sixties

Celor care joacă pentru bani la jocuri slot machine gratis Groovy Sixties le-ar fi foarte util să cunoască simbolul Wild, care este în formă de 60’s Wild. Acesta este capabil să înlocuiască toate celelalte imagini în jocuri slot gratuite și de a crește în mod semnificativ şansa ca cinci maşini colorate în flori să apară pe liniile de joc. Acestea vă pot aduce marele jackpot care multiplică pariul de 400 de ori. Pe lângă aceasta, simbolul wild va plăcea mult fanilor de jocuri gratis slot și pentru faptul că multiplică fiecare combinație de jocuri casino slot de două ori.

Jocul cu bonusuri

În aceste jocuri slot free games, vei putea avea acces la runda de bonus în cazul în care cel puțin pe trei role va aparea o fată hippy frumoasă. Gamblerii care decid să joace pentru bani reali sau gratuit, vor aprecia posibilitatea de a face cinci rotiri gratuite cu înmulțirea dublă a câştigului. Pentru a vă întoarce acum cu  50 de ani în urmă, puteți începe distracţia cu jocurile de noroc gratuit și să vă bucurați de atmosfera anilor ’60!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*