Gladiator Playtech multabafta jocuri slot slider
Caracteristici
Feedback
Producător:Playtech

Cu slotul Gladiator veți plonja în misterioasa atmosferă al Imperiului Roman.

În Roma antică, jocurile cu gladiatori erau un spectacol foarte popular. Ele se distingeau prin mare brutalitate. Robii au fost forțați să lupte nu numai împotriva altui rob, ci împotriva diverselor fiare sălbatice. Anume o astfel de poveste a devenit bază pentru un film, cu Russell Crowe in rolul principal în anul 2000. Filmul a primit numeroase premii și a fost numit cel mai bun film al anului astfel, a intrând în istoria cinematografiei mondiale pentru totdeauna. Acum, și Playtech a contribuit la popularitatea acestei povești dramatice, ce povestește despre victorii și eșecuri, numai de data aceasta în jocuri slot machine gratis.

Descriere generală

Jocuri slot Gladiator – aparțin familiei de aparate de joc gratuite cu cinci tambururi și 25 linii active de plată, cu prezența:

  • simbolului wild,
  • simbolului Scatter,
  • multiplicatorilor,
  • unui joc bonus și altor caracteristici care vă vor interesa cu siguranță.

Simboluri al acestor jocuri slot gratuite au devenit personajele din filmul cu același nume. În jocuri slot machine Gladiator nu veți vedea personajele doar într-o formă statică, în sloturi sunt incluse, de asemenea, scene din film. Fiecare combinație câștigătoare în aceste jocuri gratis slot, este însoțită de câte un episod din film, astfel jocuri casino slot Gladiator, sunt într-adevăr nu mai puțin emoționale și spectaculoase. Împreună cu personajele din joc sunt, de asemenea, veți întâlni simboluri de cărți, începând cu nouă și se terminând cu as. Funcția simbolului Wild în jocuri slot gratis este îndeplinită de imaginea gladiatorului. El poate apărea numai pe al doilea, al treilea și al patrulea tambururi înlocuind orice caracter, și, de asemenea, poate declanșa runda bonus. Când jocul bonus se va începe, veți vedea cum 9 căști de protecție apar pe ecran într-o ordine aleatorie. În jocuri slot free Gladiator veți vedea că fiecare din ele sunt de valori diferite, acestea sunt produse din diferite materiale: aur, argint sau bronz. La Gladiator Slot este disponibil, de asemenea, un joc de risc, în care e necesar să selectați fie roșu sau negru. Astfel puteți dubla victoria, sau pierde tot câștigul. Slotul Gladiator este disponibil fără download ca și alte online netent games pe portalul Multa Bafta de pe multabafta.com. Pentru mai multe detalii cu privire la producător: Net Entertainment.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*