Hidden Loot betsoftt jocuri slot slider
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Bonus Round

Jucați online la slotul Hidden Loot

Daca doriți să nimeriți într-o companie de pirați, sunteți pe drumul cel bun. Oh, tipii ăștia sunt teribili! Jucați la jocuri slot și asigurați-vă din experiența proprie. Iar jocuri slot machine de la Betsoft vă va provoca senzația că chiar într-adevăr sunteți în căutarea comorilor piraților, datorită graficii excelente și coloanei sonore realiste.Hidden Loot netent jocuri slot screenshot

Despre jocuri slot machine gratis Hidden Loot

Jocul online de pe site-ul multabafta.com Hidden Loot este încă un reprezentat ai categoriei de jocuri slot gratis cu cinci tambururi de la Betsoft pe tema Piraților. Aceste jocuri slot gratuite încântătoare au ocupat locul său de drept, printre alte jocuri gratis slot clasice, cu toate că lista de jocuri casino slot, dezvoltate cu aspecte clasice este deja destul de mare.

Jocul Hidden Loot dispune de 3 cilindri și 3 linii de plata, pe care puteti paria pana la 5 fise pe fiecare din ele. Când faceți clic pe primul spin primul set de role cu a reveni apoi 3 simboluri. Apoi selectați simbolurile pe care doriți să dețineți, aceste simboluri vor intra în joc peste 3 seturi.

Jocul are un simbol Wild, gratuite rotiri și disponibilitatea de runda bonus.

Despre caractere în jocuri slot free Hidden Loot

Care sunt personajele jocului despre pirați? Chiar și orice copil va răspunde că sunt:

  • steagul piraților,
  • diamante,
  • monede de aur,
  • o navă,
  • papagalul și alte personaje ale jocului.

Concluzie

Jocul amintește de multe celebrele filme despre pirați. Succesul amețitoare a filmului îi face pe mulți să creeze jocuri pe tema piraților care a fost întotdeauna populară. Puțin miră lipsa simbolurilor speciale, cum sunt Wild și Bonus, dar procesul de joc această lipsă nu a afectat deloc. Slotul tot una a rămas captivant și profitabil.

Emulatorul bucura ochiul cu grafica, efectele sonore și premii frecvente. Slotul Hidden Loot este disponibil fără download ca și alte online netent games pe portalul Multă Baftă. Pentru mai multe detalii despre producătorul de aparate gratuite online faceți clic: Betsoft. Mult noroc tuturor!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*