Aztec Treasure Multa Baft jocuri slot slider Betsoft
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:20
Caracteristici:Bonus Game, Scatter Symbol, Wild Symbol

Slotul Aztec Treasure provoacă o rafală emoții.

Gânduri despre nenumărate comori, care, conform legendei antice, aparțineau triburilor Aztecilor, încă bântuie mulți aventurieri. Din motive vânătorii de comori sunt dispuși să meargă pe un drum plin de pericole în jungla. Ei nu se tem de șerpi veninoși, fiare sălbatice, hoți insidioși și alte riscuri.

Aztec-Treasure-multabafta-slot-ss

Jocuri slot machine gratis Aztec Treasure se laudă cu un simbol sălbatic și unul Scatter.

Simbolul Scatter – statuia de aur. Simbolul Scatter în jocuri slot machine Aztec Treasure poate să apară pe role, oriunde. Un simbol wild este imaginea regelui aztec.

Regele aztec poate înlocui toate celelalte simboluri în joc și de a organiza o linie de plată, dar el nu poate înlocui imaginile statuilor de aur. În aceste jocuri slot gratis el apare doar la a doua, a treia și a patra poziție din stânga.

Despre caractere speciale în jocuri gratis slot Aztec treasure

La pe cele cinci tambururi la jocuri casino slot, veți vedea o mulțime de interesante caractere. Interesant ce înseamnă ele? Din păcate, eu nu sunt specialist în cultura antică.

Nu cred că și oamenii de știință pot explica tot ce este desenat de acest vechi popor. În afară de aceste caractere, există și altele mai obișnuite pentru noi – simboluri de cărți J,Q,K,A, adică valet, damă, regina, asul, și, de asemenea, 9 și 10. Pe imagini veți vedea bijuteriile, casca aztecilor, un leopard și o femeie din tribul aztec.

Interfata la jocuri slot gratuite Aztec treasure

Este un slot foarte colorat și dinamic. Interfața în jocuri slot free este executată într-un stil, ce amintește despre acest minunat popor antic.

    • Select lines –selectați numărul de linii active
    • Bet one – activarea liniei de plată
    • Spin – roti rolele
    • Max Bet Spin – rotire la miza maximă

Concluzie

Aceasta este, fără îndoială, una dintre cele mai interesante jocuri pe care le oferă compania Betsoft. Dacă preferați să aflați noi și noi informații, de exemplu ceva interesant despre cum de download netent games sau alte sloturi online, continuați navigarea pe site-ul mulatabafta.com. Iar când bagajele de cunoștințe teoretice sunt deja reînnoite, Multa Bafta vă va oferi o vastă selecție de aparate de joc gratuite pentru ca să petreceți un timp bun. Pentru mai multe detalii despre producător: Betsoft.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*