After Night Falls Multa Baft jocuri slot slider Betsoft
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Bonus Rounds, Scatter Symbols, Wild symbols

Slot machine After Night Falls provoacă o rafală emoții.

Când noaptea coboară în oraș, pe străzi apar tot felul de criminali, căror li este mai ușor să mânuiască în întuneric. Jefuiesc trecătorii, intră în case pentru a fura obiecte de valoare, fura mașini lăsate fără supravegheat în stradă și săvârșesc alte acte ilegale. Poliția nu se isprăvește întotdeauna cu criminalii agresivi, dar, din fericire, la ajutorul populației civile vine un detectiv talentat, de care bandiții se tem ca de ciumă.

After-Night-Falls-multabafta-slot-ss

Prezentare generală pentru jocuri slot machine gratis After Night Falls

Jocuri casino slot After Night Falls – un aparat de joc online 3D alimentat cu cinci tambururi, generos oferit de BetSoft Gaming. Petrecerea jocului la jocuri slot poate fi pe una- treizeci de linii active. Parierea pe linie este permisă de la una până la cinci monede din doi cenți până la un dolar.

Video jocuri slot machine sunt foarte bogate în diferite caracteristici de joc. Există:

  • rotiri gratuite,
  • jocuri bonus,
  • caractere speciale, spini la dublarea de premiilor,
  • caracteristici neobișnuite, și multe altele.

Principiul premierii: o linie – o combinație (cea mai tare).

Atunci când unul din tambururile în jocuri slot gratis After Night Falls este pe deplin ocupat de simboluri identice, este activată funcția Stacked Collapsing Wins. Jucătorul primește o plată, după care primele două simboluri de pe role cad și fuzionează cu partea de jos, iar în locul lor noi imagini apar. Acest lucru poate contribui la formarea noilor combinații.

Pe jocuri slot gratuite, puteți vedea imagini ale detectivului, pisoi, camere de supraveghere exterioară, saci, bijuterii, o valiză cu bijuterii și altele. Jocuri gratis slot After Night Falls prevăd câteva caractere speciale: Scatter- dosarul personal al unui tâlhar, Moving Wild – lupă și două Bonus-uri (un bandit și o bunicuță).

Concluzie

Jocuri slot free ”După coborârea nopții” sunt tipice 3D- sloturi din familia aparatelor online create de BetSoft Gaming. Si pentru a afla mai multe secrete a emulatoarelor, faceți cunoștință cu netent games gratuite fără download, de pe portalul multabafta.com. Să fiți siguri că nu veți rămâne dezamăgit. Fiindcă toate emulatoarele de pe Multa Bafta sunt cele mai alese sloturi din cele existente. Pentru mai multe detalii despre producător: Betsoft. Spor la joc!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*