Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
TipBlackjack Gold

Vegas Strip Blackjack Gold: joc cu dispoziție aurie

Mulți bine cunosc istoria apariției unui astfel de joc ca blackjack. El a apărut în Europa mulți ani înapoi, dar servește ca un joc pentru distractie și în prezent. Românii care preferă jocuri de masă cu strategy și cu trainer, se pot bucura de una dintre variantele jocului blackjack online, care a apărut în orașul Las Vegas, sub denumirea Vegas Strip Blackjack Gold produs de vestitul Microgaming. Vegas Strip Blackjack Gold Microgaming screenshot

Descrierea regulilor jocului online

În timp ce veți juca în online blackjack, vă veți afla în fața unei table de game pe care sunt aliniate câmpurile pentru cinci boxuri (dar se poate juca doar cu unul), patru pachete de cărți, chips (chipsuri) și alte atribute importante pentru joc. Pentru a începe distribuirea de cărți în blackjack free online, aveți nevoie să hotărâți cum faceți pariul, care poate varia de la 1 la 200 de credite. Pe portalul multăbaftă.com și în sistemul wiki sunt disponibile recenziile unor jocuri de club, care au șanse mari de câștig, și sunt disponibile fără download (descărcare). Pentru a începe repartizarea cărților în jocul online, va trebui să apăsați pe tasta Pass. După aceea, și dumneavoastră și dealerul aveți câte 2 cărți la mână, vizibilă va fi, doar o carte a adversarului. Strategiea dvs va fi de a colecta 21 de puncte sau aproape de această sumă de puncte. În același timp, numărul dvs. de puncte în online casino blackjack, trebuie să fie mai mare decât a dealerului, dar nu mai mare de 21. Pentru jucătorii români, pe site-ul nostru există posibilitatea de a juca la roulette cu dealer, unde funcționează un club cu speciale rules.

Concluzii pentru blackjack

Dacă sunteți mulțumiți de setul de cărți în online blackjack free, atunci activați butonul Stand. Pentru a primi cărți adăugătoare, trebuie să utilizați butonul Buy. De îndată ce aveți două cărți de același rang sau valoare, le puteți împărți liber în doua boxuri pentru a mări posibilitatea de câștig în jocul blackjack online free. În recenziile de pe Multă Baftă, găsiți multe sfaturi folositoare pentru jocurile cu antrenori, care sunt profitabile și for fun.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*