Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
TipBlackjack Gold

Big 5 Blackjack Gold: șanse bune la câștig

Multora dintre jucătorii români le este familiar jocul numit blackjack. Dacă vă place jocul blackjack online, veți fi plăcut surprinși de jocul Big 5 Blackjack Gold de la Microgaming. Diferența dintre acest tip de game online de blackjack de alte tipuri, este că el se realizează prin intermediul a cinci pachete de 52 de cărți fără joker.

Pe ecranul de joc mobile în online blackjack, este o masă de cărți, unde se află atributele jocului, printre care:

  • un pachet de cărți
  • chips-uri
  • box pentru pariuri
  • informații și tips (sfaturi) referitoare la plată

Pentru a face un pariu și a începe joaca, trebuie să selectați una dintre chips (chipsuri) cu nominalul 1, 5, 10, 25, 50, 100 sau 200 de monede. După aceea, trebuie să apăsați pe butonul Deal și veți putea începe jocul for fun. Dealerul o să vă împartă doua cărți, iar sine își va lăsa numai una. După regulile de strategie, dumneavoastră aveți posibilitatea să renunțați sau să vă asigurați, în cazul în care dealerul are un as la mână.

Big 5 Blackjack Gold Microgaming screenshot

Descrierea jocului pentru distractie

Pe site-ul multăbaftă.com la fel ca și în wiki system (sistemul wiki) dumneavoastră puteți găsi multe date folositoare. În online blackjack free sunt câteva rules de strategy. Prima regulă permite jucătorului să continue jocul și să ia o altă carte de joc, folosind butonul Hit, sau să se oprească salvând numărul inițial de puncte cu ajutorul butonului Stand. Altă regulă în free blackjack online, oferă posibilitatea dublării prin activarea butonului Double.

Dacă în jocul blackjack online free, aveți o pereche de cărți identice sau cărți cu aceeași demnitate, le puteți împărți în două boxuri cu ajutorul tastei Split. Blackjackul care va apărea la dumneavoastră, la prima mână în timpul jocului Big 5 Blackjack Gold, vă va aduce creșterea pariului în proporție de 3:2. Pentru a continua jocul în online casino blackjack, puteți repeta pariul, făcând clic pe tasta Rebet, sau face-ți un nou pariu, cu clicul pe tasta Clear bet. Pe portalul Multă Baftă românii pot citi multe informații interesante despre free online blackjack, aici o să găsiți descrieri și la roulette (ruletă), și a jocului 21 în care se poate juca fără descărcare și cu trainer (antrenor).

Concluzii pentru jocuri online

Jocul blackjack free online numit Big 5 Blackjack Gold, ocupă primul loc în clubul jocurilor, și este disponibil fără download. Toți doritorii români pot testa acest joc la table cu cele mai convenabile odds. Acest joc online, precum și alte soiuri de blackjack sunt descrise pe portalul Multă Baftă. Aici la fel puteți găsi descrieri pentru unele jocuri 21 și alte din acest club.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*