Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
TipEuropean Blackjack Gold

HiLo 13 European Blackjack Gold: joc performant

Pentru mulți români blackjack pare un joc foarte provocator. Prin urmare,ei nu vor să-l învețe,dând preferință jocului pentru distracție,în care nu este nevoie de a cugeta la strategy+odds de succes. Vom încerca pe portalul multăbaftă.com să jucăm rolul de experți în tips în joc chiar rolul de antrenori in cazul, când jucați blackjack online free.

Acum, când fără blackjack și roulette (ruletă) nu există nici un club, compania Microgaming a elaborat HiLo 13 European Blackjack Gold. Pentru a juca nu e neapărată descărcarea (download) jocului la fel de simplu puteți accesa și versiunea mobilă a jocului.

HiLo 13 European Blackjack Gold Microgaming screenshot

Sfaturile noastre pentru joc

Cea mai mare deosebire în rules acestui online blackjack de la frații săi constă în faptul că puteți face așa-numitele pariuri Hi-Lo. Iar acest lucru înseamnă că aveți șansa de a pune pariuri în cazurile când:

  • Primele două cărți în sumă vor alcătui mai puțin de 13 puncte (Lo), mai mult de 13 puncte (Hi) sau exact 13
  • În free blackjack online plata pentru pariurile Hi și Lo vor fi achitate în proporție de 1:1, iar pentru cele 13 puncte –10:1
  • Puteți să pariați pe Hi-Lo, în limitele de la 1 la 25 cips-uri, iar pe jocul în sine,de la 1 la 200 chips-uri
  • Jocul este jucat cu două pachete de cărți care sunt amestecate după fiecare mână
  • Obiectivul dvs este să acumulați 21 puncte înaintea dealer-ului

Jocul în sine e realizat foarte bine, un adevărat for fun! Te afli parcă în club la o masă de cărți cu toate atributele reale. 78% din jucătorii români au declarat, că jocurile de noroc sunt o modalitate de relaxare. Deci seara e bine s-o petreceți pe Multă Baftă unde, puteți găsi diverse recenzii al jocului blackjack free online.

La începutul jocului online blackjack free, aveți două cărți pe table, iar dealerul doar una. În cazul în care el are as, aveti posibilitatea să vă asigurați micșorând in jumătate pariul dvs. Imediat după ce va fi cunoscut care este scorul de puncte pentru prima mâna, veți primi un bonus pentru Hi-Lo.

Dacă în online casino blackjack veți căpăta două cărți identice, le puteți împărți, dar în acest caz, dacă primiți un as și una dintre cărțile care aduce 10 puncte, blackjack online nu se consideră. Dealer-ul în HiLo 13 European Blackjack Gold, trebuie să înceteze colectarea cărților, dacă a adunat 17puncte. Dacă aveți un blackjack, la prima mână, plata dvs. va fi 3:2.

Concluzii pentru jocuri online

Doar imaginați-vă ce câștiguri vă așteaptă împreună cu jocul HiLo 13 European Blackjack Gold! Dacă doriți să vă încercați forțele înainte de a face bani reali pe pariuri, puteți beneficia pe Multă Baftă unde vă puteți familiariza cu free online blackjack, în regim trainer. Pentru jucătorii români, multe norme de joc sunt descrise în sistem wiki, car vor fi de folos.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*