Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
TipHigh Limit Blackjack

High Limit European Blackjack: joc pentru suflet

Jucătorii români care preferă jocul blackjack online free, vor fi interesați de un model High Limit European Blackjack, oferit de Microgaming. Această versiune are normele jocului mobil tradițional european și capacitatea de a pune până la o mie de dolari pe box. Cititi mai multe despre rules și strategy (strategii) pe site-ul multăbaftă.com sau pe siteurile wiki.

High Limit European Blackjack Microgaming screenshot

 

Descrierea jocului online de pe Multa Bafta

În blackjack online, se folosesc două pachete clasice de cărți din cincizeci și două de cărți fără jokeri. Acestea sunt amestecate înainte de fiecare mână. Redare este permisă numai pe un singur box. Pariul în online casino blackjack, poate fi de la douăzeci până la o mie de dolari /chipsuri (chips).

Regulile de joc în online blackjack:

  • Dealer își lasă o carte sie, pe care o pune pe masă cu fața în sus.
  • Dealerul se oprește când a colectat cele 17 puncte.
  • În online blackjack free puteți face dublu doar pe “hard” 9, 10 și 11 puncte.
  • Împărțite pot fi cărțile de aceeași valoare, împărțirea este permisă in blackjack free online, numai o dată.

Plățile în game High Limit European Blackjack sunt tradiționale. Câștigătorul box se plătește 1:1, blackjack – 3:2, asigurarea – 2:1. Pe Multă Baftă pentru doritorii din România, sunt afișate o mulțime de recenzii care conțin tips (sfaturi) pentru un joc for fun. Jocul este foarte fructuos și cu odds (șanse) la câștig, pentru jucătorii care respectă regulile cazinourilor și cluburilor.

Pe panoul de control al jocului High Limit European Blackjack nu sunt prea multe butoane. Să vă descurcați în ele se poate și fără trainer:

  • Deal – distribuirea cărților
  • Stand – se oprește setarea cărților
  • Split – împărțirea cărților în două boxuri
  • Double – dublare
  • – / + – pentru selectarea dimensiunii pariului
  • Help – deschide reguli de joc în free blackjack online

High Limit European Blackjack online este jocul pentru distractie, care permite să câștigați la dealer, adunând 21 puncte înaintea lui. Dar este necesar că jucătorul român să aleagă o strategie optimă, care să aducă rezultate Există și versiunea mobilă a acestui joc. Mai multe detalii folositoare pentru jucători, găsiți pe site wiki.

Recenzarea jocului Blackjack online

Desigur, High Limit European Blackjack este un model pentru jucatorii,care pot face pariuri pe sume mari , așa cum nu toată lumea își poate permite să riște în jocuri la table, chiar și cu antrenor. În free online blackjack, se poate juca fără înregistrare și fără download (descărcare). Pe Multă Baftă sunt descrise systems de joc atât pentru blackjack cât și pentru roulette (ruletă), și aici o să găsiți multe lucruri folositoare.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*