Diamond Dreams Multa Baft jocuri slot slider Betsoft
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:3

Slotul Diamond Dreams provoacă o rafală emoții.

Ce este cea mai mare tentație pentru toate femeile din toată lumea? De sigur mărgăritarele! Nici nu se poate închipui cum aceste mici pietricele devin proprietare ale sufletelor feminine. Știind acest lucru Betsoft a creat slot machine Diamond Dreams

Diamond-Dreams-multabafta-slot-ss

Este greu de spus ce amploarea revoluției trebuie să aibă loc în jocuri slot machine gratis virtuale pentru ca clasice jocuri slot machine să devină complet inutile. Cel puțin, clienții de cazinouri online continuă să joace la jocuri slot gratis simple, cu trei role, iar furnizorii de software încă le produc.

Descriere generală pentru jocuri slot gratuite Diamond Dreams

Slot machine Diamond Dreams – apartine grupului de jocuri slot cu trei role și cinci linii. Pe fiecare dintre ele este permis să se parieze de la zece cenți la un dolar. Miza totală poate ajunge la trei dolari. În aceste jocuri gratis slot nu sunt caractere speciale, precum și alte privilegii.

În jocuri casino slot Diamond Dreams câștigurile sunt plătite pentru combinații formate din trei (în unele cazuri – două sau chiar unul) simboluri analogice pe o linie activă. Acestea ar trebui să cadă pe role adiacente, pornind de la prima la stânga.

Vă rugăm să rețineți că în aceste jocuri slot free â combinația cea mai valoroasă (trei șeptari) se plătește la diferite coeficienți în funcție de numărul de linii active.

Caractere

Aici sunt veți întâlni personajele clasice:

  • prune,
  • cireșe,
  • clopote, șeptari și inscripția BAR.

Prunele și portocalele formează combinații dintr-un caracter. Restul imaginilor sunt plătite doar pentru trei pe o linie de plată activă.

Concluzie

Daca vă place sloturi clasice cu trei role, Diamond Dreams – e alegerea dumneavoastră. Nu este dedicat unui subiect special, astfel nu se va distrage atenția de către caractere și obiecte neinteresante. Acesta oferă combinații de plată foarte generos. Desigur, va trebui să fie jucat exclusiv pe cinci linii pentru a câștiga o sumă mare.

Dacă preferați să aflați noi și noi informații, de exemplu ceva interesant despre cum de download netent games sau alte sloturi, continuați navigarea pe site-ul mulatabafta.com. Iar când bagajele de cunoștințe teoretice sunt deja reînnoite, Multa Bafta vă va oferi o vastă selecție de aparate de joc gratuite. Pentru mai multe detalii despre producător: Betsoft.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*