Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:20
Caracteristici:Bonus Rounds, Free Spins, Scatter Symbols, Wild symbols

Slot machine Wild Water – efectuați o călătorii spre adâncurile mării!

Jocuri slot “Wild Water” sunt jocuri slot machine gratis cu cinci role și douăzeci constant active linii de plată. Constant active – înseamnă că numărul lor nu se poate schimba. Pariu pe fiecare linie în aceste jocuri slot gratuite poate ajunge la zece credite cu valoarea nominală de 0.01, 0.02, 0.05, 0.10, 0.20 sau 0.50 euro. Astfel, Net Entertainment permite a juca la jocuri casino slot, punând pe spin nu mai mult de o sută de euro.

Wild Water NetEnt jocuri slot screenshot

În video- jocuri slot gratis Wild Water există:

  • caractere speciale,
  • premii,
  • bonusuri
  • și alte opțiuni.

Imaginile sunt plasate pe ecranul principal, în 3 rânduri.

Caractere speciale ce ajută a câștiga în jocuri slot machine ”Ape sălbatice”

Pe rolele de joc în aceste jocuri gratis slot sunt reprezentate cinci surferi de diferit gen si culoare a pielii. De asemenea, pe ecran la jocuri slot free Wild Water se poate vedea silueta persoanei pe bord, care prinde valurile în razele apusului de soare. Surferii se extind pe trei poziții pe verticală, astfel fiecare dintre ei poate ocupa întregul tambur.

Cele mai importante simboluri sunt Wild (rechin) și Scatter:

  • ”Sălbaticul” apare pe toate rolele. Misiunea acestuia în aceste aparate de joc online – de a înlocui alte imagini, în afară de imaginea Scatter, dacă el se află în poziția potrivită.
  • Funcția importantă a Scatter-ului constă în ceea că aduce premii indiferent de locație, ceea ce nu este un ceva nou pentru sloturile de la Net Ent. Trei, patru sau cinci astfel de simboluri, în netent games fără download, aduc un câștig în valoare de cincisprezece, treizeci sau șaizeci de pariuri comune. Ei, de asemenea, activează funcția de rotiri gratuite, pe parcursul căror acționează la același pariu, iar Wild-ul se extinde pe întreaga rolă.

Concluzii scurte

Orice slot la care puteți juca pe portalul Multa Bafta, își va găsi auditoriul său. Mai ales, astfel de slot fantastic cum este Wild Water. Deci, ca să înțelegeți ce sentimente aveți față de el, jucați chiar acum pe multabafta.com! Mai multe detalii despre producător: NetEnt.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*