WhoSpunIt Plus Betsoft jocuri slot slider
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Wild, Autoplay, Free Spins, Bonus games, Scatter, Multiplier

WhoSpunIt Plus – căutăm adevăratul ucigaș împreună

Compania Betsoft a obișnuit jucătorii săi cu faptul că fiecare aparat emis nu este doar o imagine tematică sau desen animat. WhoSpunIt Plus aparține grupului de cele mai interesante jocuri slot machine gratis cu funcții multiple, inclusiv de free speens, simboluri scatter și cu șansa de a câștiga până la $2500. Slotul este compus din 5 role și 30 de linii.

In aceste jocuri slot gratis de la Betsoft veți descoperi o crima care a avut loc în casa unui milionar, Wellington. Ați fost chemați pentru a descoperi această infracțiune. Printre suspecți: Lady Cheatham, bucătarul Covington, doctorul Van Austren, menajera miss Ellie. Va trebui să treceți un drum lung si complicat descoperind adevărul.

Jocuri slot machine și deosebiri funcționale

În total, în joc există 3 nivele care le puteți trece pe portalul Multă Baftă, absolut grauit. La primul nivel va trebui să aflați exact unde a avut loc crima, deoarece corpul victimei a fost mutat. La al doilea nivel este necesar să aflați cu ce instrument a fost efectuată crima, și pe al treilea nivel, aveți toate dovezile necesare pentru a aprecia ucigașul.

În timp de jocuri slot free pe role vor apărea imaginile suspecților și alte personaje. Simbol scatter, este în formă de monedă mică cu ajutorul ei ve-ți trece cu ușurință toate nivelurile. Games au, de asemenea un simbol Wild, dar figurează doar în rotiri gratuite.

WhoSpunIt Plus Betsoft jocuri slot screenshot

Jocuri slot și bonusurile oferite.

După ce online ați rezolvat toate trei puzzle-uri, veți avea un număr infinit de rotiri gratuite, în timp cărora puteți câștiga bani în plus. Se vor termina aceste spinuri, atunci când o să primiți pe rolă simbolul scatter in formă de petală cu inscripția Evidence. După aceea, vă încadrați în runda de bonus. Condițiile de jocuri slot gratuite sunt la dispoziția dumneavoastră pe portalul Multă Baftă.

Scurte concluzii pe Multa Baftă

Ca concluzie putem menționa că jocuri casino slot de la Betsoft, la fel ca și cele de la netent, sunt cea mai buna soluție pentru o distracție de ne uitat. Jocuri gratis slot sunt disponibile fără download, acest fapt fiind ca un bun avantaj in folosul acestui slot. Aici vă așteaptă o istorie intriganta, emoții adânci și câștiguri de bani mari.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*