Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt

Ți-e frică de spiriduşi?

Întrebarea noastră v-a pus în încurcătură? Nu știţi cine sunt spiridușii? Acum o să vă spunem noi. Trolls sunt eroii din mitologia nordică care în conformitate cu poveștile vechi, au speriat de multe ori locuitorii oraşelor cu aspectul lor și farmecele lor magice. Trolls tind să trăiască în orașe păduri și mlaștini. Trolls – sunt eroii trolls ai aparate de joc netent cu download pe multabafta.com, create de producătorul de sloturi gratuite online Net Entertainment. Trolls-slot-netent-ss

Specificații tehnice

Jocuri slot games Trolls pe Multa Bafta – sunt nişte jocuri slot gratis cu cinci tambururi şi cu douăzeci de linii de câștig. Tambururile se activează facând clic pe săgeata rotundă. Înainte de a începe jocuri slot machine este de dorit să vă familiarizaţi cu tabelul de plăți (butonul Paytable). Tabelul de plăți arată toate caracterele şi valorile acestora în combinații. Apoi, jucând jocuri slot machine gratis trebuie să alegeți valoarea pariului (Coin Value), nivelul pariului (Bet Level), numărul de linii de plată (Bet Lines). În mod similar, faceți clic pe Max Bet pentru a face pariul maxim posibil.

Simbolurile sloturilor Trolls

Simbolurile acestor jocuri slot gratuite sunt prevăzute cu tot felul de spiriduşi. Combinația cea mai profitabilă dintre acestea este un troll cu o coroană pe cap. Pentru cinci astfel de simboluri, pariul iniţial al jucatorului va fi majorat de 750 de ori. Simbolurile principale ale acestor jocuri gratis slot sunt simbolurile sălbatice și scatter-ul. Simboluri Wild în jocuri casino slot sunt două – copacul și copacul de aur. Simbolul copacului poate înlocui simbolurile tradiţionale în combinaţii, multiplicând simultan câștigul de două ori. Jucaţi acum jocuri slot free Trolls!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*