Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt

Slot machine Lost Island – aventurile vă așteaptă!

Compania Net Entertainment ( pentru mai multe detalii faceți click NetEnt) oferă o călătorie în căutarea comorilor triburilor antice, acum ascunse pe o insulă pustie, care se află undeva în vastele întinderi ale oceanului. Pentru a face acest lucru aveți nevoie de a juca la aparte online Lost Island chiar fără download, înregistrare sau sms. Lost Island NetEnt jocuri slot screenshot “Lost Island” este încă un membru al familiei de jocuri slot fără download cu 5 tambururi de la Net Ent. Jocuri slot gratis de acest gen dispun de imagini colorate, aranjate în 3 rânduri pe ecranul principal. Jocul la sloturi este întotdeauna realizat pe douăzeci de linii active. Numărul lor nu poate fi schimbat. Este permis a paria în aceste jocuri slot machine una – zece monede pe o linie. Moneda valorează de la 0,01 la 0,50 dolari. Pariul maxim pe rotire poate atinge valoarea de o sută de euro. Regulile formarii a combinațiilor în jocuri slot machine gratis Lost Island sunt standarde. Ca și în alte netent games e nevoie de a obține pe o linie, un lanț continuu activ de elemente identice, începând cu primul tambur. Premiile în acest joc se acordă numai pentru secvențele cele mai valoroase de pe fiecare linie în parte. Suma câștigătoare este calculată la o rată specificată pentru fiecare combinație în tabel. Acesta este înmulțită cu miza de pe linie. Coeficientul maxim, în jocuri slot gratuite Lost Island, este de x500.

Caractere deosebite întâlnite în jocuri casino slot Lost Island

Ca imagini de bază, în aceste jocuri gratis slot, sunt folosite imagini a diferitor artefacte prețioase și nominale de cărți între zeci și ași. Unele caracterele au abilitați speciale:

  • Wild ( o floare frumoasă),
  • si Scatter (pandantiv din aur cu mărgăritare).

Simbolul Wild nu e capabil a forma combinații, măcar că apare pe toate tambururile. Dar este capabil să înlocuiască alte imagini, cu excepția Simbolului Scatter, dacă este necesar. Mai mult decât atât, fiecare Wild, apărut pe ecran mărește capacitatea multiplicatorului cu o unitate, ce se ia în considerare la calcularea premiilor.

Concluzie

După cum puteți vedea, slotul are o mulțime de avantaje, ce înseamnă că e nevoie de al începe a testa imediat. Această opțiune este oferită absolut gratuit de portalul Multa Baftă, pe mulatabafta.com.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*