Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:25
Caracteristici:Wild Symbol, Multiplier

Slotul Big Bang provoacă o rafală emoții.

Slot machine Big Bang – este un aparat de joc netent cu cinci tambururi și douăzeci și cinci de linii active de plată. Caracterele, pe ecran, sunt aranjate în trei rânduri.

În jocuri slot există un sistem interesant de includerea a multiplicatorilor suplimentari, caracterelor speciale, și altor opțiuni utile. Runda de risc în jocuri slot gratis Big Bang nu este prevăzută.

Big-Bang-multa-bafta-ss

Jocuri slot machine Big Bang, se pot petrece exclusiv pe toate liniile disponibile. Reducerea numărului acestora este imposibilă. La jocuri slot machine gratis Big Bang, pe linie se acceptă miza de una – patru monede.

Pentru formarea unei combinații câștigătoare în jocuri slot gratuite Big Bang, e necesar de cel puțin trei caractere identice pe o linie activă. Și lanțul acestora e necesar să-și ia începutul de la primul tambur, iar premiată este doar cea mai puternică combinație de pe linie.

Simboluri speciale

În jocuri gratis slot Big Bang veți întâlni imagini al planetelor fantastice de diferite culori și simboluri de cărți de joc de la zece spre As. Singurul simbolul special în jocuri casino slot Big Bang de la Net Ent este Wild-ul. În jocuri slot free Big Bnag, oferite de compania Net Entertainment , pentru portalul Multa Bafta (NetEnt), simbolul Wild îndeplinește funcții similare cu caractere identice din alte sloturi.

Funcțiile de bază ale elementelor de pe interfață:

  • Un buton rotund în mijloc – pornirea unui nou spin
  • Level – selecția numărului de monede
  • Coin Value – definirea valorii nominale a monedelor
  • Max Bet – spin pe pariul maxim
  • Autoplay – selecția unui număr anumit de rotiri
  • Bet – pariul pe rotire
  • Coins – numărul de monede disponibile
  • Win – câștigul

Concluzie

Tuturor fanilor tematicii cosmice, cu siguranță le va fi pe plac slot machine online Big Bang, nu numai datorită designului interesant, premiilor generoase și disponibilității modului de joc pe monede virtuale, dar și lipsei necesității de a download games. Pe multabafta.com se poate bucura de toate opțiunile utile al slotului Big Bang direct din fereastra browser-ului absolut gratuit! Deci, mult noroc și spor la joc!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*