Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:9
Caracteristici:Free Spins, Scatter Symbols, Wild symbols

Slotul Lights – bucurați-vă de frumusețea încântătoare a felinarelor.

Compania Net Entertainment ( Net Entertainment ), în mod regulat produce sloturi gratuite de înaltă calitate pentru cazinouri online, potolind setea fanilor de jocuri de divertisment cu jocuri slot inovatoare. Jocuri slot machine gratis Lights sunt dedicate temei iubirii chinejilor față de felurite feluri de felinare. Principala trăsătură distinctivă a acestor jocuri slot gratis este simbolul Wild, care aici apar în toate spinurile, în diverse poziții contribuind la formarea numeroaselor combinații câștigătoare.

Descriere generală

Lights NetEnt jocuri slot screenshot

Jocuri slot machine Lights – reprezentanți ai grupului netent games cu 5 tambururi, trei șiruri de caractere pe ecran, bogate de:

  • imagini speciale,
  • spini premiali,
  • și de multe alte caracteristici.

A paria în jocuri slot gratuite Lights se poate doar pe nouă linii active. Pe fiecare dintre ele se adoptă până la zece monede cu valoarea nominală de 0,01; 0,02; 0,05;0,10; 0,20; 0,50 sau 1 euro. Asa ca pe spin se permite a depune până la nouăzeci de dolari.

Caractere cu funcții deosebite în jocuri gratis slot Lights

În regimul obișnuit de joc rolul simbolurilor simple utilizate în acest model, îl îndeplinesc diverse imagini colorate de felinare și nominale ale cărți începând cu zeci și terminând cu as. Caractere speciale în jocuri casino slot Lights sunt două: Floating Wild și Scatter.

Simbolul Wild apare pe role, la începutul fiecărui spin. O luminiță zboară și se stabilește în poziții aleatorii. În aceste jocuri slot free astfel de luminițe pot fi de la două până la patru. Rolul Wild se reduce la înlocuirea altei imagini, în afară de Scatter.

Scatter-ul declanșează rotiri gratuite. Trei, patru sau cinci astfel de simboluri pornesc zece, douăzeci sau treizeci de rotiri, în care miza pentru client este depusă de către cazinou. În rotațiile premiale pot apărea de la trei la șase Floating Wilds.

Dacă un astfel de simbol se dovedește a fi deasupra simbolului Scatter, ambele caractere rămân active. Runda de rotiri gratuită poate fi prelungită cu ajutorul a trei și mai multe Scatter-uri.

Concluzie

Datorită particularităților simbolului Wild în aparatele de la Net Ent fără download Lights, se formează o mulțime de combinații câștigătoare. Foarte atractivă este runda de rotiri gratuite. Cu un cuvânt, recomandăm să jucați pe multabafat.com. Multa Bafta tuturor!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*