Invaders betsoft jocuri slot slider
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:20
Caracteristici:Bonus Round, Free Spins, Wild Symbol

Invaders: încă un slot cu extratereștri oferit de Betsoft.

Invaders este un alt slot din grupul de jocuri slot pe tema invadatorilor extratereștri. Se pare că BetSoft în această chestiune nu împărtășesc optimismul cu alte companii care creează personaje prietenoase de pe alte planete, atunci când creează jocuri slot gratis. Dezvoltatorii de la BetSoft creează jocuri slot machine despre străini cu proiecte rele de a subjuga Pământul.Invaders netent jocuri slot screenshot

Descriere generală pentru jocuri casino slot Invaders

Jocuri slot machine gratis Invaders – sunt prezentate de emulatoare cu cinci tambururi și cu douăzeci de linii de câștig. Jocuri slot gratuite Invadatorii de asemenea dispun de efecte sonore excelente și culori vii.

Printre caracterele pe care le vedeți pe role în jocuri gratis slot Invaders, veți vedea:

  • planeta roșie,
  • extratereștri,
  • asteroidul,
  • planeta cu inele în jurul ei,
  • un simbol al Zonei 51, un ziar cu articolul “Străinii ataca!” Etc.

– Pe scurt, tot ceea ce creează o atmosferă de anxietate și de emoție. Vrei să scapi de ea? Încerca să câștigi în aceste jocuri slot free!

Slotul are un simbol sălbatic – un articol de ziar despre un atac de extratereștri. Simbol sălbatic substituie toate celelalte personaje tradiționale în joc, cu excepția simbolui scatter, un multiplicator bonus și generând astfel victorii care nu ar fi fost posibil fără simbolul wild. Jocul are un simbol scatter – imaginea unui asteroid gigant care zboară peste galaxie. Jocul are, de asemenea, un factor de multiplicare, care poate mări premiile de mai multe ori.

Concluzie

Jocul este cu siguranță foarte interesant, funcțional, deși destul de simplu. Animația adaugă dinamica jocului. Jocul bonus este foarte distractiv. Slotul Invaders este disponibil fără download ca și alte online netent games pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com. Pentru mai multe detalii despre producătorul de aparate gratuite faceți clic pe: Betsoft.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*