Caracteristici
Feedback
Producător:Novomatic

Slotul Book Of Ra provoacă o rafală emoții.

Zeul soarelui Ra a fost zeitatea supremă în religia egiptenilor antici. Faraonii erau numiți fiii acestuia. Însuși numele zeului înseamnă “soare”. Este larg recunoscut în toată lumea simbolul egiptean – ochiul drept al zeului Ra. În jocuri slot machine “Book of Ra” vă veți încadra în rolul unui călător curajos care se află în căutarea unui artefact antic. Caracteristică generală Book of Ra – aparține familiei de jocuri slot dezvoltate de renumita companie Novomatic. Aparține grupului de jocuri slot machine gratis cu cinci role și nouă linii active de câștig. Există un joc de risc la dublare, simboluri speciale și rotiri gratuite. Jocuri slot gratis Book of Ra sunt într-atât de captivante și profitabile că deja de mult timp de la lansare, acesta, pe portalul Multă Baftă, se laudă cu o mare popularitate chiar și printre fanii companiei Net Entertainment. Să știți că a concura cu netent online games, fără posibilitatea de download, nu e atât de ușor! În jocuri slot gratuite și pe bani, ca și în majoritatea altor sloturi, plătite sunt combinațiile formate din cel puțin două sau trei simboluri identice, aranjate într-un rând pe o linie activă, pornind de la prima rolă. Excepții sunt simbolurile Scatter, ce formează combinații, indiferent de localizarea lor pe ecran.

Caractere

După cum deja s-a vorbit mai sus jocuri gratis slot Book of Ra sunt dedicate temei Egiptului Antic, astfel toate simbolurile pe tambururi și designul in sine sunt concepute într-un mod corespunzător. Aici, pe multabafta.com, puteți întâlni protagonistul jocului, o varietate de artefacte, precum și cifre și imagini ale cărților de joc (10, J, Q, K, A). Imaginea Book of Ra în aceste jocuri casino slot se numește Scatter și declanșează rotiri gratuite în urma apariției în orice zonă a ecranului aparatului a trei astfel de simboluri. De asemenea, această imagine îndeplinește funcția simbolului “sălbatic” și înlocuiește alte imagini simbol, în caz de acest lucru poate aduce la formarea unei combinații câștigătoare. Butoane pe panoul de control:

  • Start (după câștig se transformă în Collect),
  • Paytable,
  • Lines, Bet / Line,
  • Gamble,
  • Autoplay.

De explicații cu privire la scopul folosirii acestora în jocuri slot free Book of Ra nu este nevoie. Pentru mai multe detalii despre producător: Novomatic.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*