Caracteristici
Feedback
Producător:NetEnt
Tambururi:5
Linii:243
Caracteristici:Wild symbol, Scatter symbol, Autoplay Option, Multiplier, Free Spins

Jocuri slot Ghost Pirates

Pentru a naviga o barcă și a conduce un echipaj de piraţi trebuie să încercaţi jocuri slot gratis Ghost Pirates de la un producător de renume precum Net Entertainment. Realisticele jocuri slot machine Ghost Pirates vă permit să auziţi sunetul mării şi să vă bucuraţi de el. Începeţi cu regulile de bază ale acestor jocuri slot machine gratis veți avea o şansă reală de a câștiga sume mari.

Ghost-Pirates-slot-netent-ss

Condițiile de joc ale Ghost Pirates

În aceste jocuri slot gratuite, tabelul de plăţi conţine cele mai interesante subtilități și secrete ale celor mai mari victorii. Consideraţi faptul că este şi foarte ușor,  trebuie numai  să faceți clic pe “Paytable». Acum nu vă rămâne decât să vă imaginaţi victoria probabilă cu jocuri gratis slot și să începeţi să alegeţi combinaţiile de succes. Particularităţile acestor jocuri casino slot cu cinci tambururi sunt lipsa de linii active. Jocul oferă o gamă largă de combinaţii câştigătoare. Prin urmare, alegeţi cum să faceţi un pariu prin selectarea numărului norocos de combinații posibile de caractere (pana la 243) cu butoanele “opțiuni de pariere”, “valoarea monedelor” și “nivelul de tarife”. Puteți selecta și  valoarea maximă.

Bonusuri și caracteristici

În cazul acestor jocuri slot free, producătorii nu au uitat de micile recompense. Aparate de joc Ghost Pirates se joacă doar online şi fără download. Games netent sub forma acestor games gratuite sunt disponibile oricui. Pentru a acumula bonusuri, în cazul acestor sloturi trebuie să colectaţi mai mult de trei scateruri. Pentru Ghost Pirates, este necesar ca imaginea cu sunducul cu aur (Scatter) să apară de cel puţin trei ori. Astfel, în funcție de numărul de combinații câștigătoare, crește proporțional şi numărul de rotiri gratuite – de la 10 la 25 rotații. O caracteristică a jocului a devenit simbolul sălbatic sub formă de craniu care înlocuiește şi alte imagini. După cum puteți vedea, a deveni pirat și a începe să umpli propriile cufere cu aur nu este atât de dificil.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*