Genie's Fortune Multa Baft jocuri slot slider Betsoft
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:20
Caracteristici:Bonus rounds, wilds, scatter

Slotul Genie’s Fortune provoacă o rafală emoții.

În miturile și credințele locuitorilor din mai multe țări islamice de multe ori se pot întâlni așa creații ca Djinnii. Se consideră că acestea reprezintă ființe născute din foc, pe care omul nu este capabil de a-i simți nici cu una din cele cinci simțuri existente. Unii Djinni sunt buni, iar alții nu prea. În plus, Djinni sunt eroii diverselor jocuri slot. Unul dintre aceste jocuri slot machine este Genie’s Fortune, de la Betsoft.

Genie's-Fortune-multabafta-slot-ss

Descriere generală pentru jocuri slot gratis Genie’s Fortune

Genie’s Fortune – emulator din grupul de jocuri slot machine gratis cu treizeci de linii active de plată și cu cinci tambururi. Numărul de linii active se poate alege la dorință. Pariu pe fiecare dintre ele in aceste jocuri slot gratuite poate fi de la unu la 25 de cenți, așa că pe spin se poate depune până la chiar șase dolari și 25 de cenți.

În jocuri gratis slot Genie’s Fortune există caractere speciale, rotiri gratuite, opțiunea de dublare și alte opțiuni care vă vor ridica dispoziția. Combinații câștigătoare, ca și în alte jocuri casino slot, sunt considerate lanțurile de simboluri identice pe o linie, care e nevoie să fie nu mai puține de două sau trei (depinde de imagini). Imaginea ce dă început combinației trebuie să se afle pe primul tambur din stânga.

Caractere

Caractere speciale în jocuri slot free există două: Wild (un Djinn în chipul unei fete blonde cu ochi albaștri) si FreeSpins (tapeta zburătoare).

  • Simbolul Wild formează combinații conform regulilor generale, precum și înlocuiește alte simboluri (în afară de FreeSpins).
  • FreeSpins nu este legat de linii și nu se plătește indiferent de locație. Două, trei, patru sau cinci astfel de simboluri aduc la declanșarea rundei bonus de rotiri gratuite.

Trei sau mai multe Scatter-uri pornesc zece rotiri gratuite pe pariul și numărul de linii de câștig în ultimul spin.

Concluzie

Dacă preferați să aflați noi și noi informații, de exemplu ceva interesant despre cum de download netent games sau alte sloturi online, continuați navigarea pe site-ul mulatabafta.com. Iar când bagajele de cunoștințe teoretice sunt deja reînnoite, Multa Bafta vă va oferi o vastă selecție de aparate de joc gratuite. Pentru mai multe detalii despre producător: Betsoft.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*