Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:243
Caracteristici:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Bonus Rounds, Scatter Symbol, Multiplier

Dr Watts Up: explorați deșertul fierbinte și luptați împotriva răului.

Incredibile experiențe cu energie electrică desfășoară în laboratorul său doctorul Watts. Justificând numele său, el fără teamă mărește puterea instrumentelor, fără să se teamă că într-o zi viața o să iasă de sub control.

Dr Watts Up Microgaming jocuri slot screenshot

Descriere pentru jocuri gratis slot .

Dr. Watts Up – noi jocuri slot machine gratis, care oferă companiei Microgaming. În aparate există cinci role 243 metodă de formare a trei rânduri și combinații ale caracterelor plătite de pe ecran.

Liniile tradiționale în jocuri casino slot Dr. Watts nu sunt . Joaca slot machine poate fi unul – douăzeci de monede de la valoarea nominală de la unu la douăzeci de cenți. Pariul minim pe rotire online este de treizeci de cenți, un maxim ajunge la o sută douăzeci de dolari. Informații despre restituirea teoretică în jocuri slot, găsiți pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com

Caractere întâlnite în jocuri slot free.

Pe jocuri slot gratis Dr. Watts Up sunt imagini cu medicul, asistentul său, o maimuță într-o haină albă și ochelari, un robot, un microscop cu laser, precum și diverse instrumente necesare pentru experimente. În jocuri slot machine Dr. Watts Up există mai multe caractere speciale: Wild , logo-ul jocului Dr. Watts Up, Scatter un semn al energiei atomice și Bonus un alb șobolan într-un balon.

Bonusurile în jocuri slot gratuite.

Runda bonus games Dr. Watts Up apare pe un ecran separat. Ea este destul de simplă. Trebuie să alegeți două eprubete, pentru a afla suma oferită de Microgaming. Dacă ea vă convine, puteți să-o ridicați. Dacă nu, aveți două posibilități de a schimba tuburile, dar a reveni la rezultatul anterior nu va fi posibil. Plată bonusurilor în joc bonus sunt calculate la rata generală.

Decizie cu privire la slot

Acest slot gratuit a obișnuiți jucătorul cu o grafică de înaltă calitate, cu un interfața ușor de utilizat , o varietate de funcții de masă și alte avantaje. În plus, acest joc online este un slot cu neobișnuită și distractivă tematică. La fel se poate spune și despre produsele popularului netent, care ne oferă toate produsele sale, absolut gratis și fără download, pe portalul Multă Baftă.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*