Caracteristici
Feedback
Producător:Microgaming
Tambururi:5
Linii:15
Caracteristici:Wild, Autoplay, Free Spins, Scatter, Multiplier

Big Break: viața pe creasta unui val

Interesant, ce succese ar obține o maimuță în navigare, dacă ar fi înzestrată cu inteligența umană? La urma urmei, acești primați sunt mai puternici și mai agili. Ce se va primi – puteți vedea în slotul Big Break

Descriere generală pentru jocuri slot machine Big Break

În Big Break sunt cinci role și cincisprezece linii de plată, pe fiecare dintre care puteți pune de la un cent până la cinci dolari. În jocuri slot free de la Microgaming, sunt mai multe caractere speciale, cu caracteristici neobișnuite, rotiri gratuite și o temă rundă bonus. Combinațiile câștigătoare sunt formate din două sau trei simboluri identice, jocul risc la aparatul Big Break este imposibil.

Big Break Microgaming jocuri slot screenshot

Caractere întâlnite în jocuri slot machine gratis Big Break

Pe rolele slotului gratuit, Big Break se prezintă cinci maimuțele surferi, de specii diferite și 5 fructe tropicale, puteți să le vizualizați pe portalul Multă Baftă. Simbolul Wild, este logo Big Break, care în sine nu formează combinații, ci îndeplinește alte funcții. În jocuri casino slot, Scatter este un capac de cutie cu ceara Munky Wax. Astfel de simboluri sunt plătite în funcție de locația de pe ecran și numărul de linii. Doi, trei, patru sau cinci Scatter în game, dau un premiu în valoare de două, trei, douăzeci de pariuri, respectiv.

Bonusurile în jocuri gratis slot Big Break

Jocul bonus în slot Big Break este numit Up Surfers. Se deschide pe al doilea ecran, în cazul în care pe toate tambururile, în același timp, apar cinci maimuțe. În această rundă, în fața dumneavoastră vor apărea toți cei cinci surferi. În jocuri slot, aveți nevoie să încercați să opriți o rază asupra maimuței, care va aduce cel mai mare câștig.

Scurte rezumări pe multabafta.com

Jocuri slot gratuite de la Microgaming – cele mai fascinante sloturi în lumea jocurilor online, pe portalul Multă Baftă. Mai întâi de toate Big Break, el surprinde non-standard executării de opțiuni obișnuite. Nu multe jocuri slot gratis, se pot lăuda cu doua simboluri Wild sau simboluri, rotiri gratuite, care sunt plătite ca Scatter. Și jocul bonus este prezentată într-un mod neobișnuit. Suntem obligați să amintim compania netent, care oferă o gamă de sloturi fără download.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*