Barbary Coast Multa Baft jocuri slot slider Betsoft
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:5
Linii:30
Caracteristici:Wild symbols, free spins, scatter symbols, and a bonus game

Slotul Barbary coast provoacă o rafală emoții.

Daca vrei să nimeriți într-o companie de pirați, sunteți pe drumul cel bun. Oh, tipii ăștia sunt teribili! Jucați și asigurați-vă din experiența proprie.

Despre jocuri slot machine gratis Barbary coast

Barbary-Coast-multabafta-slot-ss

Jocuri slot machine online Barbary Coast este încă un reprezentat ai categoriei de jocuri slot cu cinci tambururi și linii de plată în cantitate de treizeci. Aceste jocuri gratis slot încântătoare a ocupat locul său de drept, printre alte jocuri casino slot 3D. Lista de jocuri slot gratis de noroc, dezvoltate cu ajutorul tehnologiei tridimensionale este deja destul de mare.

Jocul are simboluri wild, rotiri gratuite și disponibilitatea de runda bonus. Jucătorii pot paria într-un spin lângă 5 monede pe linie, cu nominale în intervalul de la 0,02 spre un dolar. Valoarea maximă a mizei pe spin – 150 de credite.

Personajul principal în jocuri slot gratuite este Benjamin Sawyer. Când cele trei simboluri Ben apar pe tambururi, atunci opțiunea bonus Click Me vă va fi la dispoziție. Puteți alege butonul cu această inscripție, iar Ben Sawyer sărind coarda cu ea, o apucă și se deschide pentru a vă aduce premiul. După inscripția Collect, reveniți la modul normal de joc.

Despre caractere în jocuri slot free Barbary coast

În joc, veți vedea imaginile:

  • Ben Sawyer,
  • papagalul,
  • fata,
  • căpitan Blackbeard,
  • butoaie de rom,
  • arme,
  • două cranii cu pistoale,
  • cufere cu comori, monede de aur, pistoale, busola și hărțile.

Concluzie

Jocul amintește de unul dintre celebrele filmele “Piratii din Caraibe”. Succesul amețitoare a filmului îi face pe mulți să creeze jocuri pe tema piraților. Dar nu ne putem contra acestui fapt, deoarece aceasta a fost în toate timpurile populară.

Aceasta este, fără îndoială, una dintre cele mai incitante, profitabile și calitative jocuri pe care le oferă compania Betsoft. Dacă preferați să aflați noi și noi informații, de exemplu ceva interesant despre cum de download netent games sau alte sloturi, continuați navigarea pe site-ul mulatabafta.com. Iar când bagajele de cunoștințe teoretice sunt deja reînnoite, Multa Bafta vă va oferi o vastă selecție de aparate de joc gratuite. Pentru mai multe detalii despre producător: Betsoft.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*