Ghouls Gold betsoft jocuri slot slider
Caracteristici
Feedback
Producător:Betsoft
Tambururi:3
Linii:3
Caracteristici:Wild Symbol, Scatter Symbol 

Ghouls Gold: distrați-vă și îmbogăți-vă în același timp.

Cât de des vă este frică de ceva? Frica bântuie peste tot, dar în porțiuni reduse mai degrabă ne face să fim prudenți și atenți. Teama de a cădea sub o mașină, de a întâlni agresori pe o alee, teama de a rămâne singur.

Puteți, desigur, da toate deoparte și să uimiți pe toți în jurul cu curaj, și chiar de a fura de sub nasul fantomelor aurul, de acolo, de unde alții și nasul să-l vâre li este teamă. Dar aceasta nu este despre tine? Pentru ce a risipi curajul degeaba, când poti să te îmbogățești într-o clipită. Iar jocuri slot Ghouls Gold este tocmai ceea ce trebuie.Ghouls Gold netent jocuri slot screenshot

Descriere generală pentru jocuri slot gratis Ghouls Gold

Jocuri slot machine se caracterizează prin faptul că în ele există o opțiune de retenție. Ea se realizează cu ajutorul butonului Hold. Aceasta este o oportunitate de a mări capacitatea dumneavoastră de a obține o victorie în aceste jocuri slot machine gratis, așa că de ce să nu de bucurat de acest lucru la maxim?

În jocuri slot gratuite Ghouls Gold, există simboluri wild (monede de aur) care pot înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolului scatter bonus. Aceste jocuri gratis slot sunt conectate la un sistem care vă permite să vă luptați pentru un jack-pot progresiv. Jocuri casino slot, cu acest prilej devin mai atractive pentru jucători.

Dacă pe o linie de plată activă în aceste jocuri slot free apar 3 fantome, atunci imediat pornește automat jocul bonus. Jocul bonus în slotul Ghouls Gold, este un joc bazat pe atenție și viteza de reacție. Veți reuși dacă vă faceți clic pe cursorul pe toate de fantomele sin jocul bonus.

Pe interfata veți vedea următoarele butoane:

    • Bet max – activeaza pariul maxim și rotește cilindrii.
    • Butonul Spin – activeaza rolele.
    • Bet per Lines – miza pe linie

Concluzie

Slotul Ghouls Gold este disponibil fără download ca și alte online netent games pe portalul Multă Baftă de pe multabafta.com. Pentru mai multe detalii despre producătorul de aparate faceți clic pe: Betsoft.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*