Jocuri aparate şi caracteristicile care le fac atât de atractive!

Atunci când joci jocuri aparate este foarte important să ştii cât mai multe despre acestea, care le sunt elementele caracteristice şi cum poţi să obţii premiul cel mare. Fiecare dintre aceste jocuri ca la aparate beneficiază de prezenţa anumitor trăsături care le sporesc atractivitatea faţă de jucători. Din ce în ce mai multe cazinouri online sau platforme oferă aceste jocuri ca la aparate cu 77777 gratis pentru ca jucătorul să-şi testeze abilităţile înainte de a juca pe bani reali.

De fiecare dată când joci un joc slot o să observi că acesta prezintă diverse caracteristici care sunt comune, dar care sunt prezentate întotdeauna într-un alt mod, în funcţie de joc şi de producătorul acestuia. Iată care sunt cele mai comune trăsături ale jocurilor ca la aparate:

  • Tabelul cu plăţi – este prezent la majoritatea jocurilor aparate, fiind un punct de referinţă al acestora, dat fiind faptul că îi oferă jucătorului posibilitatea de a afla care este valoarea fiecărei linii şi combinaţii câştigătoare. Prin intermediul acestuia poţi să afli şi modul în care poţi obţine acele combinaţii (sunt afişate numărul de simboluri identice care trebuie realizat), dar şi cum poţi câştiga premiul cel mare – jackpotul.
  • Jackpotul – este elementul suprem pe care cei care joacă încearcă să-l obţină. În general, pe lângă acest jackpot (care poate fi obţinut în oricare dintre jocurile ca la aparate atunci când sunt declanşate 5 simboluri identice), mai există şi un jackpot progresiv care poate fi câştigat dacă jucătorul plasează maximul de miza pe fiecare linie. Cele mai valoaroase jocuri aparate cu jackpot progresiv din România sunt Gladiator Jackpot, Millionaire Genie, Melon Madness şi Beach Life.
  • Liniile de plată – acestea conţin combinaţiile câştigătoare, iar modul de dispunere pe ecran este aleatoriu (pot fi format în diagonală, pe verticală, în zig zag). Câştigurile sunt posibile numai pe acele linii de plată pe care jucătorul a plasat mize.

Te poţi delecta cu o vastă colecţie de jocuri ca la aparate cu 77777 gratis pe platforma Multă Bafta, aici găsind, totodată şi cele mai noi jocuri aparate lansate de către dezvoltatorii de seamă din domeniul cazinourilor online.

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*