Bonusuri substanţiale pentru jocuri de noroc uimitoare!

Bonusul oferit sub diverse forme jucătorilor este cea mai importantă diferenţă între cazinourile online şi cele offline. Astfel, cu ajutorul acestor recompense poţi să-ţi sporeşti veniturile doar prin îndeplinirea condiţiilor de rulaj necesare retragerii în cont a bonusurilor. În plus, bonusurile îl ajută pe jucător să joace mai relaxat şi să se bucure cu adevărat de oricare dintre jocurile ca la aparate care îi sunt oferite de către cazinoul online.

În mediul oline poţi juca cazinouri jocuri gratis, dar emoţia este mai intensă doar atunci când joci pe bani reali. De altfel, cazinourile online încurajează jucătorii să efectueze depuneri, oferindu-le bonusuri care au rolul de a le multiplica şansele de câştig şi, implicit câştigurile. Iată care sunt unele dintre cele mai des întâlnite tipuri de bonus la cazinourile online:

  • Bonusul pentru prima depunere – este bonusul care se acordă la efectuarea primului depozit de către un jucător. Valoarea acestuia este proporţională cu suma depusă (procent din această sumă), în România fiind oferite bonusuri a căror valoare este cuprinsă între 500 şi 2000 Ron. Aceste bonusuri fac jocurile de noroc şi mai atractive, dat fiind faptul că vei juca pe banii cazinoului, iar nu pe banii proprii. Necesită îndeplinirea unor condiţii de rulaj pentru a putea fi retras în contul de joc.
  • Bonusul fără depunere – este un bonus de încurajare a jucătorilor pentru a se înscrie la un cazinou online. Acesta este oferit în sume destul de mici (maxim 100 Ron), dar au avantajul de a nu necesita efectuarea unui depozit. În plus ai acces la o mulţime de cazinouri jocuri gratis, iar acesta este un beneficiu extrem de avantajos pentru un jucător.
  • Bonusul de reîncărcare consecutivă – pentru reîncărcarea succesivă a contului de joc, jucătorul primeşte un anumit procent din suma depusă, pentru fiecare depunere efectuată. În general, valoarea este de aproximativ 50% din suma depozitată, dar vei beneficia şi de acces la o gamă variată de jocuri ca la aparate.

Bonusurile oferite de către cazinourile online jucătorilor constituie una dintre cele mai utile metode de a atrage clienţii. Aceştia beneficiază de bani gratis, dar şi de acces la jocurile de noroc care îi interesează pe care le pot juca, practic, în acest mod, gratis!

înregistrari similare

Lasă un comentariu


*